Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Spijkenisse

Badkamer - Spijkenisse

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Spijkenisse?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Geervliet, Goudswaard, Heenvliet, Hekelingen, Nieuw Beijerland, Ooltgensplaat, Piershil, Simonshaven, Zuid-Beijerland, Zuidland, Zwartewaal of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Spijkenisse aanvragen

Recente aanvragen uit Spijkenisse

woensdag 07 april 2021

Renovatie badkamer

Afmeting 230 x 205; plaatsen en aansluiten douchecabine op bestaande locatie met eventueel aanpassen aan- en afvoerleidingen. Idem fontein. stucken wanden en betegelen de ruimte binnen douchecabine en rondom fontein. Vervanging CV in de badkamer en afkoppelen en verwijderen leiding naar CV element in belendende ruimte. De nieuwe douchecabine is nog niet in bezit, maar ik wil graag een douche met een lagere instap. Graag advies van een specialist of dit mogelijk is.


Badkamer en toilet
zondag 14 maart 2021

Badkamer verbouwen

Wij hebben een woning gekocht en willen de badkamer in zijn geheel laten verbouwen. Er moet een muur worden gesloopt zodat de badkamer vergroot kan worden. We willen graag een badkuip, douche, toilet en wastafel (met meubel) laten plaatsen. Uiteraard willen we ook tegels op de vloer en aan de wand. De badkamer is 1,99 x 1,37 meter.


Badkamer en toilet
zondag 27 december 2020

Klus badkamer

Ik wil een douchewand plaatsen


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen