Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Buitenzonwering 2

Zonwering - Spijkenisse

Zonwering - Spijkenisse

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Zonwering in Spijkenisse?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende zonweringspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een zonnescherm of rolgordijnen laten plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Geervliet, Goudswaard, Heenvliet, Hekelingen, Nieuw Beijerland, Ooltgensplaat, Piershil, Simonshaven, Zuid-Beijerland, Zuidland, Zwartewaal of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende zonweringspecialist.

Offertes voor zonwering in Spijkenisse aanvragen

Recente aanvragen uit Spijkenisse

donderdag 25 maart 2021

Een woning voorzien van uitbouw en dakkapel

Zou graag een uitbouw aan de achterzijde van de woning en een dakkapel in de slaap kamer willen realiseren. De uitbouw moet 520 cm breed en 250 cm diep zijn. De dakkapel (achterzijde woning) ongeveer 450 cm breed. Graag beide van binnen netjes afwerken. De woning is bereikbaar per achterom. Een bestaand zonnescherm moet teruggeplaatst worden en verder de uitbouw met een dicht dak. In beide gevallen gebruik maken van kunststof kozijnen. Daarnaast graag 50 m2 vloerverwarming op de begane grond leggen en egaliseren.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
Offertes aanvragen