Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatie - Purmerend

Isolatie - Purmerend

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Purmerend?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Edam, Hobrede, Ilpendam, Katwoude, Kwadijk, Middelie, Middenbeemster, Monnickendam, Noordbeemster, Oosthuizen, Purmerland, Volendam, Wijdewormer, Zuidoostbeemster of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Purmerend aanvragen

Recente opdrachten uit Purmerend

vrijdag 26 februari 2021

Pannendak isoleren buitenkant

Isolatie aanbrengen aan de buitenkant van bestaand dak met dakpannen. Gebroken kap ca 50 m2 Wat is de huidige situatie?: bestaand dak zonder asbest Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak?: dakpannen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman Wanneer wil je de werken laten uitvoeren?: In overleg met vakman


Isolatie
dinsdag 05 januari 2021

Kruipruimte isoleren

Kruipruimte isoleren 175m


Isolatie
maandag 07 december 2020

Verhelpen en isoleren zoldervloer

Mijn zoon slaap sinds een aantal jaar op zolder (na verbouwing) echt horen wij op de 1e verdieping elk geluidje die hij maakt, zelfs als hij zich omdraait in zijn bed. als hij loopt dan kraakt het echt enorm en lijkt het wel op 'wrijving' geluid van de geplaatste muren ofzo. graag wil ik de mogelijkheden bespreken wat betreft het aanpassen van de vloer, isoleren of extra dikke ondervloer enz enz.


Isolatie
Offertes aanvragen