Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Purmerend

Verwarming - Purmerend

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Purmerend?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Edam, Hobrede, Ilpendam, Katwoude, Kwadijk, Middelie, Middenbeemster, Monnickendam, Noordbeemster, Oosthuizen, Purmerland, Volendam, Wijdewormer, Zuidoostbeemster of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Purmerend aanvragen

Recente aanvragen uit Purmerend

dinsdag 05 januari 2021

Doorkijk gashaard plaatsen, inclusief brede koof met vakken

In ons nieuwe huis dat de komende tijd verbouwd gaat worden staat een ouderwetse open haard (met rookkanaal) die we graag vervangen door een doorkijk gashaard met een brede koof waarbij aan de zijkanten (kast)vakken gemaakt worden. Zie foto's hoe het er nu uit ziet, de huidige haard wordt gesloopt in overleg.


CV en verwarming
maandag 30 november 2020

Grond-water warmtepomp plaatsen

Wij willen graag informatie over een grond-water warmtepomp. Onze boerderij heeft kamers die van goed tot slecht geïsoleerd zijn. We maken nu gebruik van radiatoren en plintverwarming op gas en daarnaast infraroodpanelen en een houtkachel. Ons gasverbruik is gemiddeld 2000m³per jaar. De boerderij staat op kleigrond. We hebben 18 zonnepanelen.


CV en verwarming
donderdag 26 november 2020

Warmtepomp plaatsen

Ik wil graag een warmtepomp laten plaatsen. Het gaat om een rijtjeswoning uit de jaren 80. De oppervlakte van de woning is 120 m2. Ik ontvang graag een offerte.


CV en verwarming
Offertes aanvragen