Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Timmerman

Timmerwerk - Purmerend

Timmerwerk - Purmerend

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Timmerwerk in Purmerend?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende timmermannen uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Ramen en deuren vervangen of zou je graag een nieuwe trap plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Edam, Hobrede, Ilpendam, Katwoude, Kwadijk, Middelie, Middenbeemster, Monnickendam, Noordbeemster, Oosthuizen, Purmerland, Volendam, Wijdewormer, Zuidoostbeemster of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele timmerman.

Offertes voor timmerwerk in Purmerend aanvragen

Recente aanvragen uit Purmerend

zondag 14 februari 2021

Traprenovatie

Trap renovatie. Ik wil graag de trap laten renoveren met trap renovatie platen. De trap is nu kaal. Hier zaten tapijten trap. Wij willen dus stootborden en trapplaten aanleggen. Materiaal in overleg met de vakman. De trap bestaat uit 13 tredens. Het betreft een rechte trap met een buiging erin.


Trappenbouw en traprenovatie
zondag 08 november 2020

Traptreden monteren

Goedemiddag, Ik heb bij de Praxis JéWé overzettreden gekocht, met JéWé stootborden. De trap bestaat uit 12 treden, er zit een draai in. zie foto. Wil graag weten hoeveel het kost om het te laten monteren.


Trappenbouw en traprenovatie
Offertes aanvragen