Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Schilder voor binnen en buiten

Schilderen - Hengelo

Schilderen - Hengelo

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schilderwerk in Hengelo?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende schilders uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel schilderen of je nieuwe slaapkamer verven? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Ambt Delden, Borne, Delden, Deurningen, Goor, Markelo, Rossum, Weerselo, Zenderen of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele schilder.

Offertes voor schilderwerk in Hengelo aanvragen

Recente aanvragen uit Hengelo

zaterdag 20 maart 2021

Behangen van twee nieuwbouw woningen

Ik ben op zoek naar iemand die voor mij 2 woningen in april kan behangen. Behang is al besteld bij firma Beckers in Enschede. Woning 1: Woonkamer: 11 x 5,5 m Ook 3 slaapkamers en een zolder. Woning 2: Woonkamer 11 x 5,5 m 2 slaapkamers en een zolder. De woningen zijn in principe even groot. Het exacte aantal m² weet ik niet.


Behang- en schilderwerk
zondag 25 oktober 2020

Boeiboorden herstellen en schilderen

Herstellen van de boeiboorden. Door het plaatsen van zonnepanelen is de boei beschadigd. Boei dient op sommige plekken geplamuurd te worden en daarna over de volle breedte (7 meter ) weer afgelakt te worden met Sikkens Rubol XD in de kleur 9001. Boei bevindt zich aan de voorzijde van de woning, op 5,5 meter hoogte.


Behang- en schilderwerk
Offertes aanvragen