Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Hendrik Ido Ambacht

Badkamer - Hendrik Ido Ambacht

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Hendrik Ido Ambacht?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Hendrik Ido Ambacht aanvragen

Recente aanvragen uit Hendrik Ido Ambacht

dinsdag 16 maart 2021

Gehele badkamer en toilet verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De oppervlakte is 6 m2. Onze wensen zijn: - Een inloop douche met inbouw regendouche - Bad plaatsen 17 0cm bij 75 cm - Hangend toilet - Geheel badkamer betegelen - Wasmeubel + wandkast - Handdoeken radiator Er zal wel het een en ander verlegd moeten worden gedaan aan leidingwerk, de elektra en de afvoer gezien de indeling iets anders wordt dan in huidige situatie. Toilet beneden: 183,5 cm bij 90,5 cm ongeveer 1,66 m2 Wensen hangend toilet: - Betegelen vloer + achterwand toilet


Badkamer en toilet
donderdag 03 december 2020

Badkamer verbouwen

We willen de badkamer laten verbouwen. De maten zijn in de bijlage toegevoegd in het bovenaanzicht. Zoals te zien willen we graag een douche, bad, wandmeubel, spiegelkast, hangtoilet en radiator laten monteren. Het tegelwerk komt neer op 7,7 m2 voor de vloer, 30 m2 voor de wanden. De wandtegels zijn 60x30 cm, de vloertegels 20x80. In de bijlagen 2 ontwerpen (spullen en tegels zijn uiteindelijk andere geworden, maar zo hebben jullie een beeld van wat de bedoeling is. Zie voor de juiste materialen de offerte/order van Saniweb (ordernummer 27895018929)). Zoals in de ontwerpen te zien is, willen we een koof laten bouwen aan de wand van het toilet. Ook willen we graag naast de douche een 'blokje' om het geheel mooier te laten aansluiten (zie bovenaanzicht tekening). Het plafond hoeft van ons niet verlaagd te worden, wij willen als het kan niets aan het plafond laten doen. Het inmeten en zetten van de douchedeur en douchewand wordt door een bedrijf van Saniweb gedaan en dit hoeft dus niet in de offerte te worden opgenomen.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen