Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Stucadoor

Stucen - Barendrecht

Stucen - Barendrecht

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Stucwerk in Barendrecht?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende stukadoors uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel stuken met crepi of wat binnenmuren afwerken? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Heerjansdam, Heinenoord, Mijnsheerenland, Oud Beijerland of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor stucwerk in Barendrecht aanvragen

Recente aanvragen uit Barendrecht

dinsdag 16 februari 2021

Stucen of renovlies behang 100m²

Het betreft een hal keuken woonkamer en gedeeltelijk trapgat. Ik wil deze graag laten behangen met renovlies of laten stucen. Het gaat om ±100 m². Wij willen ons laten adviseren wat voor ons de beste optie is. Het hele huis is nu structuurverf, een lichte korrel en dit wil ik helemaal glad hebben, zowel het plafond als de muren.


Stucwerk en spackspuiten
woensdag 13 januari 2021

Muren nieuwbouwwoning stucen

Ik zoek een stukadoor die op korte termijn aan de slag kan. De startdatum is indicatie vanaf wanneer het kan. 1 of 2 weken later is ook mogelijk. wanden Vierkante meter: 95 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex


Stucwerk en spackspuiten
dinsdag 12 januari 2021

Kelder waterdicht maken

Kelder waterdicht maken is ong. 33 m2 Er zit een verticale scheur in wand waar water doorheen lekt. Er is al een noodreparatie uitgevoerd, maar lekt nu weer. Er zit kristallisering in de muur.


Stucwerk en spackspuiten
Offertes aanvragen