Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatie - Barendrecht

Isolatie - Barendrecht

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Barendrecht?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Heerjansdam, Heinenoord, Mijnsheerenland, Oud Beijerland of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Barendrecht aanvragen

Recente opdrachten uit Barendrecht

zondag 01 november 2020

Woning isoleren ivm geluidsoverlast.

Omdat wij veel geluidsoverlast ervaren van de buren willen we graag advies over geluidsisolatie. We hebben een hoekwoning In Heerjansdam en we zouden de aangrenzende (boven) kamer kunnen laten isoleren, we verwachten niet dat het geluid dan helemaal weg is maar we hopelijk wel een stuk minder, omdat het ontzettend storend is. Ik hoop dat iemand vrijblijvend langs kan komen om de mogelijkheden en prijsindicatie zou kunnen opgeven.


Isolatie
woensdag 30 september 2020

Garage isoleren

Wij hebben een garage waarin we elektronica (netwerk, audio, etc) plaatsen. De garage is nu niet geïsoleerd, waardoor het vochtig en warm kan worden. Dit is niet bevorderlijk voor de elektronica en daarom zouden wij graag de garage van binnen willen isoleren. Het doel is om de warmte en het vocht uit de garage te houden. De buurman heeft zijn garage geïsoleerd met kant-en-klare isolatieblokken met stucplaat en luchtdoorlatende strips tussen deze blokken. Wij zijn op zoek naar een dergelijke oplossing. Gaat om 25 a 30 m2.


Isolatie
Offertes aanvragen