Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Amersfoort

Dakgoten plaatsen of vervangen - Dakgoot vervangen - Amersfoort

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoten plaatsen of vervangen

graag een prijs voor het vervangen van 110m2 daksingels slopen en afvoeren


Dakdekker Amersfoort

Offertes dakgoot vervangen in Amersfoort vergelijken

Recente opdrachten in Amersfoort

zondag 20 augustus 2023

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk Welke schilderwerken moeten er worden uitgevoerd? Kozijnen Deuren Overig (graag beschrijven in omschrijving) Aantal kozijnen? 4 Aantal deuren? 1 Buiten (gevel) schilderwerk Anders Tussen 10 en 50 m2 Binnen 1 tot 3 maanden Dakgoot schilderen en rand dak schuurtje opvullen en schilderen. Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Houtwerk buiten schilderen (deuren, kozijnen, luiken, daklijsten, ...) Wat voor type buiten houtwerk moet worden geschilderd?: Kozijnen


Behang- en schilderwerk Hoogland
donderdag 22 juni 2023

Buitenschilderwerk

Boven buiten schilderwerk hardhouten kozijnen. Voorzijde 1 slaapkamerraam 150x150 , douchraam 100x50 + houtenlat onder dakgoot tegen de muur bevestigd.2 cm dik, 6m lang 35 cm zit tegen de muur aan. Achterzijde 2 slaapkamer ramen en een lat onder dak goot zie afmetingen hier boven. Kleuropstelling blijft het zelfde. nl Sikkens mergel wit en zwart Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Houtwerk buiten schilderen (deuren, kozijnen, luiken, daklijsten, ...) Wat voor type buiten houtwerk moet worden geschilderd?: Kozijnen


Behang- en schilderwerk Barneveld
donderdag 08 juni 2023

Binnenschilderwerk

Kozijnen binnen en buitenzijde + dakgoot voor& achter. (Begane grond heeft uitbouw achterzijde) Schuur: dakgoot (4,5x3,5m) + dubbel raam in schuur + deurkozijn Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Houtwerk binnen schilderen (deuren, kozijnen, trappen, ...), Houtwerk buiten schilderen (deuren, kozijnen, luiken, daklijsten, ...) Wat voor type buiten houtwerk moet worden geschilderd?: Kozijnen, Anders Wat voor type binnen houtwerk moet worden geschilderd?: Binnendeuren en/of ramen


Behang- en schilderwerk Barneveld
maandag 12 december 2022

Lekkage in kunststof dakgoot repareren

Wij hebben een kunststof dakgoot met een lekkage op de naad. Ik wil dit graag laten repareren en ben benieuwd wat de kosten hiervan zullen zijn.


Dakgoot en regenpijp Leusden
donderdag 13 oktober 2022

Zinken dakgoot vervangen +-10m

Zoek een vakman die mijn huidige dakgoten(zink) kan vervangen. Het gaat om zo'n 10m.


Dakgoot en regenpijp Soesterberg
vrijdag 08 juli 2022

Verzakte dakgootbak en boeiboord

door de verzakking 1cm blijft het water liggen. gaarne herstellen


Verbouwing Hooglanderveen
donderdag 07 april 2022

Dakgoot schilderen (6m)

Ik zoek een schilderen die mijn dakgoot kan schilderen. Die is ongeveer 6m lang.


Behang- en schilderwerk Amersfoort
zondag 20 maart 2022

Woning schilderen

Het gaat om zowel de voorkant als de achterkant van het huis en om zowel de begane grond als de eerste verdieping. Voorkant: kozijnen woonkamer en kozijnen van de voorkamer op de 1e verdieping (daar moet veel geschuurd worden). Verder de voordeur met overkapping en de dakgootrand (boven de 1e verdieping). Achterkant: kozijnen keuken (nieuw in grondverf) en kozijnen achterkamer op de 1e verdieping. Verder de schuurdeur met een rand boven de schuur, de achterdeur en de dakgootrand (boven de 1e verdieping). De kozijnen zijn in verschillende staat: van nieuw in de grondverf) tot in een staat dat er behoorlijk geschuurd moet worden. Gaat ongeveer om 5 kozijnen , 3 deuren en de boeiboorden.


Behang- en schilderwerk Amersfoort
maandag 14 maart 2022

Dakgoot en regenpijp vervangen (5,5m)

Naar aanleiding van een lekkage in een (zinken) dakgoot (achter) neem ik contact met jullie op. Graag ontvang ik een offerte voor de volgende werkzaamheden. - Herstel/vervangen dakgoot achter, inclusief nieuwe regenpijp (zink) - Voor en achter vogelwering onder dakpannen. (breedte huis: ca 5,5 meter) - Vervangen regenpijp voor. - Dichtmaken gat naast dakkapel achter waar volgens mij ook een nest in komt/zit. Als er behoefte is aan extra toelichting, verneem ik het graag.


Dakgoot en regenpijp Baarn
zondag 20 februari 2022

Dakgoten vervangen

Zinken dakgoot vervangen door weer een zinken dakgoot, met 1 regenpijp er aan vast. graag een prijs per meter incl montage en verwijderen van de oude dakgoot. Het gaat om ongeveer 6-8 meter aan de achterkant en evt ook 6-8 meter aan de voorkant.


Dakgoot en regenpijp Nijkerkerveen
zondag 13 februari 2022

Lekkage dakgoten opsporen en verhelpen

Wij hebben een vakman nodig die onze lekkage ergens in de dakgoot kan opsporen en vervolgens ook kan verhelpen. De dakgoot heeft een lengte van ongeveer 7,5 meter.


Dakgoot en regenpijp Amersfoort
maandag 17 januari 2022

Dakgoot chalet vervangen

We zoeken iemand die onze uitpandige dakgoot van ons 1 jaar oude Chalet(11 x3.70) kan vervangen door een inpandige dakgoot.


Dakgoot en regenpijp Maarn
vrijdag 11 juni 2021

Dakgoot inkorten

Wij zijn een uitbouw aan het plaatsen maar er hangt een dakgoot in de weg die ingekort moet worden. Hij is van zink. Is volgens mijn een kwestie van het kopschot verplaatsen.


Dakgoot en regenpijp Amersfoort
maandag 31 mei 2021

Hellend dak vervangen

Licht hellend dak (>15 graden) dakpannen vervangen. Gaat om de helft van het dak vanwege een dakkapel. Oppervlakte moet ik nog nameten. Rondom de dakkapel ook een strook van 2 rijen met dakkappen, tussen mij en de buren. Ik zou graag een adviesgesprek aangaan Dakgoot is een houten koof, hangt op de 2e verdieping (5M) Wat is de huidige situatie?: bestaand dak zonder asbest Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak?: dakpannen Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Dakdekken en dakreparaties Amersfoort
zaterdag 24 april 2021

Dakgoot vervangen totaal 10 meter

Dakgoot vervangen voor en achter 2 keer 5 meter. Deze zijn nu van zink.


Installatie- en leidingwerk Barneveld
Offertes aanvragen