Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Dak reinigen Amersfoort

Dakreiniging - Amersfoort

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakreiniging in Amersfoort?

Heb je last van mos, vuil of alg op de dakbedekking? Wil je een dakreiniging laten doen? De dakreinigingspecialisten via Casius staan voor je klaar.  Je dak reinigen geeft weer een frisse uitstraling aan je woning, maar voorkomt in de loop van de tijd veel schade aan de dakbedekking en dus ook ongewilde kosten. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Dak laten reinigen kosten

De prijs voor dakreiniging is afhankelijk van verschillende zaken. Denk aan: de grootte van het dak, het materiaal van je dakbedekking, het soort vervuiling dat op het dak ligt en of je je dak alleen laat reinigen, of dat je er voor kiest om de dakpannen te laten reinigen en coaten. Verder hangt de prijs voor dakreiniging ook af van de keuze welke van de vakmannen de dakreiniging zal uitvoeren. Hieronder zie je de gemiddelde kosten voor het reinigen van je dak.

Let op: de dakreinigingspecialisten via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van je klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Werkzaamheid Prijs per m²
Dak reinigen en ontmossen €9 - €15
Dak reinigen, ontmossen en coating aanbrengen €30 - €45

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Coating: nodig of niet?

Na het reinigen van je dak is het mogelijk om een dakcoating aan te brengen. Dit wordt ook wel impregneren genoemd. Dakcoating dient als bescherming tegen mossen, algen en vuil en is waterafstotend, waardoor je dak beter beschermd is en langer goed blijft. Door je dak te impregneren zal het dak maar eens in de 5 jaar gereinigd te hoeven worden. 

Dakcoating kan op verschillende soorten dakbedekkingen aangebracht worden. Zo kan de coating bijvoorbeeld voor een plat dak op bitumen en EPDM aangebracht worden. Voor hellende daken wordt de dakcoating op een pannendak aangebracht.
Je kan ervoor kiezen om een gekleurde coating aan te brengen op je dak. Daardoor krijgt je dak weer een frisse look, zonder dat je de huidige dakbedekking hoeft te vernieuwen. 

Bij het aanbrengen van coating is het belangrijk dat het dak eerst gereinigd wordt, anders is de coating niet effectief.

Offertes dakreiniging in Amersfoort vergelijken

Recente opdrachten in Amersfoort

maandag 21 maart 2022

Dakpannen reinigen en impregneren ( 130 m2)

Gaat om vrijstaand huis met dakoppervlak van 130m2, dakbedekking is stonewold betonpan Vervuiling zit met name aan de noordzijde (gemiddelde vervuiling)


Dakdekken en dakreparaties Bunschoten Spakenburg
woensdag 21 april 2021

Hellend dak renoveren 250m2

Dakrenovatie van een 2 onder 1 kap woning. 250m2 Graag ontvang ik een offerte voor de volgende werkzaamheden: -Vervanging isolatie en bitumensingles voor kunst leien incl. maximale isolatie, afhankelijk van de detaillering. -Overlagen dakbedekking dakkapellen (exclusief dak aanbouw links) -Vervanging van alle goten, zink en lood aansluitingen, ook schoorsteen (exclusief dak aanbouw links) -Reinigen, controleren voegwerk en waterdichtheid van schoorsteen. -Zij-wangen dakkapellen voorzien van zink of mits mogelijk ook dakleien. -Mogelijk timmerwerkzaamheden i.v.m. aanpassing detaillering dakkapellen en goten. Wat is de huidige situatie?: bestaand dak zonder asbest Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak?: leien Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Dakdekken en dakreparaties Soest
zaterdag 02 mei 2020

Vogelwering in de dakgoot plaatsen

Wij willen graag vogelwering laten aanbrengen in dakgoot incl. reinigen dakgoot. De dakgoot is ongeveer 5 meter hoog. De dakgoot is van metaal. Zowel de voor- en achterkant van een tussenwoning. Totale lengte ± 2x5= 10 meter. Zowel voor als achterkant kan een ladder/stijger worden geplaatst.


Dakdekken en dakreparaties Amersfoort
zondag 22 juli 2018

Buitenkant huis schilderen

Voor, zij en achtergevel van ons huis dient geschilderd te worden (incl dakoverstek en dakkapellen, erker en garage). Stijl 30 jaren, overhangende dakgoten . Reinigen, schuren, repareren waar nodig, gronden, lakken.


Behang- en schilderwerk Amersfoort
woensdag 07 maart 2018

Buitenschilderwerk van al het houtwerk

Ik wil graag alle houtwerk (deuren, ramen, kozijnen, dakgoot) aan de buitenkant van de woning laten schilderen. Voor een impressie heb ik enkele foto's toegevoegd van de voor-, achter- en zijgevel. In het kort: Geheel reinigen, geheel schuren, plaatselijk repareren, herstellen glasafdichtingen, ondeugdelijke verflagen verwijderen, scherpe kanten afronden, kale delen gronden, geheel voor lakken en geheel aflakken. Ik ben op zoek naar een professionele schilder die zijn vak echt verstaat en daardoor perfect werk oplevert. Bij voorkeur wil ik het werk uitgevoerd hebben tussen 15 mei en 15 juli (hoe eerder, hoe beter). Graag ontvang ik een offerte onder vermelding van garantietermijn, uitvoerperiode en overige relevante punten.


Behang- en schilderwerk Amersfoort
donderdag 09 november 2017

Dakpannen reinigen en coaten

Dakpannen schoonmaken en coaten van een hoekhuis/rijtjeswoning met puntdak. Oppervlakte dak circa 60 m2.


Dakdekken en dakreparaties Hoogland

Dakreiniging in regio Amersfoort

Andere klussen in Amersfoort

Offertes aanvragen