Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tekening huis visualisatie Leeuwarden

Architect - Leeuwarden

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Architect in Leeuwarden?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Baard, Bergum, Berlikum, Birdaard, Buitenpost, Burgum, Damwoude, Deinum, Dokkum, Driesum, Dronrijp, Engelum, Engwierum, Ferwerd, Finkum, Foudgum, Giekerk, Goutum, Grou, Grouw, Hallum, Hardegarijp, Hijum, Hogebeintum, Kollum, Kollumerzwaag, Lioessens, Mantgum, Marssum, Menaldum, Morra, Nes gem. Dongeradeel, Noordbergum, Oenkerk, Oldehove, Oosterend gem. Littenser, Oosterlittens, Oudwoude, Roodkerk, Roordahuizum, Schingen, Sint Annaparochie, Sint Jacobiparochie, Stiens, Suawoude, Tietjerk, Veenwouden, Welsrijp, Wergea, Wierum, Winsum, Wouterswoude, Zwaagwesteinde of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor architect in Leeuwarden aanvragen

Recente aanvragen uit regio Leeuwarden

dinsdag 30 juni 2020

Constructie berekening tbv dakkapel

Er wordt eind dit jaar een dakkapel op de 2e verdieping geplaatst. Hiervoor is al een omgevingsvergunning verleend. Daaraan is een voorschrift verbonden: er moet een berekening van de opvang dakkapel in het dakvlak komen. Er is een principe detail tekening aanwezig. Wat heb je daarvoor nodig en wat kost mij dat?


Bouwtekening en ontwerp Leeuwarden
woensdag 31 juli 2019

Draagkracht berekenen van een plat dak

Draagkracht berekenen van bijkeukendak omdat we het dak willen isoleren met XPS platen en serum. Gegevens: balken van 100 x 44, overspanning 2.20 m hart-hart afstand 55 cm. Oppervlakte dak: 6 x 2.2 m.


Bouwtekening en ontwerp Leeuwarden
woensdag 24 juli 2019

De draagkracht berekenen van een dakterras

Ik zoek een bouwkundige die de draagkracht kan berekenen van mijn dakterras. Ik zou hier in de nabije toekomst een jacuzzi op willen plaatsen.


Bouwtekening en ontwerp Leeuwarden
woensdag 27 maart 2019

Constructieberekening en ontwerp voor een kelder

Ik wil een bouwtekening laten maken voor een kelder onder een kleine berging die ik wil maken. Er komt dus een kleine loods van 6,5x10 m (druk per m2 van de loods is 200 kg per m2). Daar onder wil ik een klein keldertje als extra berg ruimte hebben van ongeveer 8x4,5 m en 2.7 m hoog. Ik wil de vloer van de kelder in het werk laten storten door een professional. Deze vloer moet minimaal 0.5 m groter gemaakt worden dan de kelderwanden om opdrijven te voorkomen. De wanden ga ik vervolgens oplijmen met BIA betonblokken van formaat 297 x 214 x 98 mm. Verdere specificaties van deze blokken zijn via Google te vinden. Nadat de keldermuren staan zal er een professioneel bedrijf komen die de kelder van buitenaf afdicht. Vervolgens moet daar een funderingsbalk omheen gestort worden welke aan de zijkant bevestigd moet worden aan de keldermuur. Dan moet er een kanaalplaat of een massieve betonnen plaat op die funderingsbalk komen te liggen. De keldermuur blijft 1 cm vrij van deze kanaalplaten zodat eventueel gewicht niet doordrukt op de keldermuur maar opgevangen wordt door de funderingsbalk. De begane grond vloer moet ook een funderingsbalk hebben. Daar na zal er een gewapende vloer gestort worden over de hele loods. Hierbij zal ook een gewapende smeervloer van minimaal 5cm over de kanaalplaten gestort worden zodat het allemaal 1 geheel wordt. Ik wil graag een constructie tekening laten maken zodat ik weet dat het geheel sterk wordt. Voor de uitvoering van het project heb ik mensen. Ik doe in bijlage 1 een foto van de constructie van de keldermuur/funderingsbalk/begane grondvloer. Bijlage 2 is een voorbeeld van de voet van de kelder. Ook doe ik in bijlage 3 een kopie van het product blad van de BIA betonblokken.


Bouwtekening en ontwerp Leeuwarden
dinsdag 18 november 2014

Bouwtekening maken voor woonark bouwen

Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor een bouwtekening voor een woonark met de afmetingen 15 x 6 meter. Het betonnen casco is 1,5 meter diep. En we zouden graag twee woonlagen willen hebben. Dus in totaal 180 vierkante meter woonoppervlakte.


Bouwtekening en ontwerp Leeuwarden
woensdag 11 januari 2012

Renovatieplan oud herenhuis maken

Het betreft een herenhuis uit 1910, een geschakelde woning van 850 m3. Het plan is om deze weer in orginele staat terug te brengen met hedendaagse materialen en comfort. Een kant van het huis is 10-15 cm verzakt. De orginele blauwdrukken van het huis zijn aanwezig. Graag zou ik met een bouwkundige in contact komen die een gedegen ervaring heeft met het renoveren van oude panden en een plan en ontwerp kan maken met mogelijkheden en gerelateerde kosten.


Bouwtekening en ontwerp Leeuwarden

Architect in regio Leeuwarden

Andere klussen in Leeuwarden

Offertes aanvragen