Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Laminaat Leggen 2

Vloer - Leeuwarden

Vloer - Leeuwarden

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloerlegger in Leeuwarden?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende vloerspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een parketvloer leggen of heb je je oog laten vallen op enkele tegels? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Baard, Berlikum, Birdaard, Buitenpost, Burgum, Damwoude, Deinum, Dokkum, Driesum, Engelum, Engwierum, Ferwerd, Finkum, Foudgum, Goutum, Grou, Hallum, Hardegarijp, Hijum, Hogebeintum, Kollum, Kollumerzwaag, Lioessens, Mantgum, Marssum, Menaldum, Morra, Nes gem. Dongeradeel, Noordbergum, Oenkerk, Oldehove, Oosterend gem. Littenser, Oosterlittens, Oudwoude, Roodkerk, Roordahuizum, Schingen, Sint Annaparochie, Sint Jacobiparochie, Stiens, Suawoude, Tietjerk, Veenwouden, Welsrijp, Wergea, Wierum, Winsum, Wouterswoude, Zwaagwesteinde of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vloerspecialist.

Offertes voor een vloerlegger in Leeuwarden aanvragen

Recente vloerklussen uit Leeuwarden

vrijdag 18 december 2020

Terrazzo vloer offerte

In een gang van 17 m2 een terrazzo vloer leggen met een rand erin.


Vloer leggen en vloeronderhoud
maandag 23 november 2020

Douchevloer met houten ondervloer voorzien van nieuwe vloer met afloop

1 : houten vloer in de douche (jaren 30 woning) 180x180 voorzien van betegelbare ondervloer met afloop naar douche goot. 2: Het plaatsen van de douche goot. 3: Het betegelen (30x60) van de vloer incl.de afloop (120x80), rechte stukken naast de goot, opstaande rand (afwaterend) achter de goot. 4: gehele vloer natuurlijk waterdicht achterlaten. Graag referenties vermelden.


Vloer leggen en vloeronderhoud
maandag 23 november 2020

Cement dekvloer waterpas of egaliseren

Wij hebben een cement dekvloer met laminaat als vloerbedekking. Graag willen we vloerverwarming met een epoxie betonlook gietvloer oid. Omdat wij een gedeelte van hal bij de woonkamer betrokken hebben is er een licht (schatting 1-2 cm) hoogteverschil. Ook zit er in de woonkamer een gat voor toegang tot de kruipruimte, deze is afgesloten omdat er onder de trap in de (voormalige) hal ook een toegang zit voor de kruipruimte, helaas loopt het naar het gat toe lichtelijk omhoog. De vloerverwarming kan in de dekvloer gefreesd worden, na het leggen van de buizen zouden de frees gleuven dmv waterpas maken en egaliseren van de vloer gevuld worden en daarmee een vlakke egale vloer te hebben zouden de gietvloer daarop kan. Gaat ongeveer om 60 m2.


Vloer leggen en vloeronderhoud
Offertes aanvragen