Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatie - Hellevoetsluis

Isolatie - Hellevoetsluis

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Hellevoetsluis?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Dirksland, Goedereede, Herkingen, Melissant, Middelharnis, Nieuwe Tonge, Oostvoorne, Ouddorp, Oudenhoorn, Rockanje, Sommelsdijk, Stellendam, Tinte, Vierpolders of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Hellevoetsluis aanvragen

Recente opdrachten uit Hellevoetsluis

zaterdag 20 maart 2021

Kruipruimte isoleren

Graag wil ik weten wat de beste isolatiemethode is voor een woning (35 m2) t.b.v. het aanbrengen van een vloerverwarming op een betonvloer. In de kruipruimte is al bodemisolatie aangebracht. Verder zou ik bij de verschillende methodes de prijzen willen weten.


Isolatie
dinsdag 26 januari 2021

Isolatielaag aanbrengen plafond

Binnenkort krijgt mijn woonkamer/keuken een nieuw plafond op basis van stucplaten. Ik onderzoek de mogelijkheid om dan direct een isolatielaag aan te brengen bijv. direct op de raggels van het plafond. De exacte oppervlakte is 62.5 m2. En graag rekening te houden van het isolatie materiaal met een maximale dikte van 12 cm. Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Plat dak


Isolatie
maandag 07 december 2020

Isoleren vloer woonkamer

Ik wil de vloer van de woonkamer isoleren. Grootte ongeveer 10x 3.20. Kruipruimte ongeveer 70 cm hoog. Huis is uit de jaren 30 en is vrijstaand.


Isolatie
Offertes aanvragen