Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Amstelveen

Badkamer - Amstelveen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Amstelveen?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Amstelveen aanvragen

Recente aanvragen uit Amstelveen

maandag 07 december 2020

Verbouwing badkamer en toilet

Materialen hebben wij reeds uitgekozen bij Sanisale. Het gaat om het herplaatsen van een wand in de badkamer voor meer ruimte, het maken van een nis en plaatsen douchecabine, het aanleggen van het bad, kleine verplaatsing van het toilet, plaatsen wasmeubel van 1 meter breed. Kranen uit de muur allen. Plus tegelwerk Tevens wordt het toilet verbouwd. Van een staande pot naar een hangende pot, een nieuwe fontein met leidingen en kranen in/ uit de muur en betegelen. Verder plafond stuken in de woonkamer. En vervangen van 3 ruiten voor dubbelglas (inclusief die in de badkamer) Badkamer is een kleine 4 m2 maar die willen naar 6 m2. Wens start is eind januari 2021. Wij ontvangen graag offertes


Badkamer en toilet
vrijdag 04 december 2020

Regendouche monteren

Ik wil een regendouce laten monteren. De oude douchekraan is gemakkelijk te verwijderen echter de s-koppelingen zijn met kit vastgemaakt en niet waterpas gemonteerd waardoor de stang van de regendouche scheef komt te staan.


Badkamer en toilet
maandag 30 november 2020

Vervangen sanitair badkamer

Wij willen graag een bad in onze badkamer laten plaatsen. De douche en wc kunnen op dezelfde plek blijven, maar douchemuren willen we vervangen door glazen wanden. De wastafel dient opzij gehangen te worden om plaats te maken voor het bad, maar de wastafel heeft daar ooit gehangen (dus zou weer terug geplaatst moeten kunnen worden). En er dient waarschijnlijk 1 wandje geplaatst te worden. We willen dit laten doen zonder de hele badkamer te slopen, dus zoveel mogelijk met behoud van huidige tegels enz. We willen ook een dakraam in de badkamer laten plaatsen, wellicht kan dit door hetzelfde bedrijf gedaan worden.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen