Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Amstelveen

Badkamer - Amstelveen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Amstelveen?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Amstelveen aanvragen

Recente aanvragen uit Amstelveen

dinsdag 09 maart 2021

Badkamer plaatsen

Het betreft een jaren dertig woning. Wij willen kijken of het mogelijk is om op de begane grond een douche ruimte voor senioren te realiseren. Het is nu een kleine gangruimte waar een toilet in zit. In deze gangruimte willen wij een douch plaatsen. Waarschijnlijk moeten er muren uit waardoor er een douch kan worden geplaatst. De meubels die moeten worden geplaatst willen wij overleggen met de vakman. Er moeten tegels worden gelegd. op dit moment ligt er een houten vloer en dit moet worden verwijderd en afgevoerd. Er zit een wasmachine. Deze moet worden verplaatst. Er moeten dus ook leidingen worden omgelegd. De tegels willen wij ook in overleg met de vakman aanschaffen. Ook willen wij ergens in de woning een washok plaatsen.


Badkamer en toilet
maandag 01 maart 2021

Bathroom & toilet renovation + adding 3 new walls

I am looking for a contractor who will renovate my bathroom and toilet. Also there are 2 rooms that need to be split in 2 with new walls. The hot water boiler is in the kitchen and it needs to be moved to the storage room. Additional plastering and extra electricity outlets may be required depending on the initial quote.


Badkamer en toilet
woensdag 10 februari 2021

Badkamer renovatie

Mijn vriend en ik gaan binnenkort verhuizen naar onze nieuwe woning. In deze woning zouden wij graag de badkamer laten renoveren, het liefst voordat wij er volledig intrekken. Wij krijgen 26 maart de sleutels van de woning, dus het liefst zouden wij de renovatie in april laten plaatsvinden. Als dit niet meer lukt horen we graag binnen welke termijn u wel beschikbaar zou zijn. De badkamer is ca 2.56m bij 2.08m en beschikt momenteel over een bad, douchecabine, toilet en wastafel. Wij willen graag zowel het tegelwerk als de sanitaire voorzieningen vervangen. De indeling van de badkamer willen we daarbij hetzelfde houden. Daarnaast willen wij in de toekomst mogelijk een kleine badkamer op de 2e verdieping realiseren. Water toevoer is hier al aanwezig (CV, wasmachine), maar het lijkt ons handig om ook de afvoer (met name voor de wc) alvast naar boven door te trekken. Wij hebben namelijk zelf het idee dat dit mogelijk zou moeten zijn via de verdikte muur achter de wc in de huidige badkamer. We horen graag van u wat mogelijk is m.b.t. de planning.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen