Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Intercom systeem installeren Den Haag

Toegangssystemen - Den Haag

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Toegangssystemen in Den Haag?

Je wilt natuurlijk weten als er iemand voor je deur staat. Een intercom is tegenwoordig een populaire keuze, maar er zijn ook simpele deurbellen of deurbellen met camera. Door de camera kan je zien wie er voor je deur staat. Dat is een veilig idee als je kinderen alleen thuis zijn, dat ze niet voor vreemden opendoen. Ook is het handig voor ouderen die zich snel onveilig voelen. De installatie kan je heel simpel houden of zo ingewikkeld maken als je zelf wilt. 

De elektriciens via Casius staan voor je klaar om je te helpen bij zowel grote klussen als kleine. Zo word je niet alleen geholpen bij het installeren van een intercom of deurbel, maar ook bij het aanleggen van elektra in je woning en het aansluiten van een brandalarm. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Kosten deurbel of intercom

De prijs van een deurbel of intercom is afhankelijk van hoe uitgebreid je de installatie wilt hebben.

Heb je een appartement, dan is een simpel toegangssysteem genoeg. Woon je in een vrijstaande woning met toegangspoort(en)? Dan is een uitgebreidere uitvoering aan te raden. Naast de uitvoeringssoort is het merk van de apparatuur ook prijsbepalend. Hieronder zie je de gemiddelde prijzen van een deurbel of intercom.

Let op: de elektriciens via Casius bepalen zelf hun prijs, hierdoor kan de uiteindelijke prijs van de klus afwijken van de prijzen in de tabel.

Soort deurbel of intercom Prijs
Draadloze of bedrade deurbel €15 - €70
Intercom zonder camera €25 - €75
Simpele intercom met camera €150 - €250
Luxe intercom met camera €500 - €800
Installatiekosten €45 - €60 per uur

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan.

Offertes toegangssystemen in Den Haag vergelijken

Recente opdrachten in Den Haag

zondag 10 september 2023

Installatie intercom en deuropener

het bestaande intercomsysteem met camera moet vervangen worden en er moet een deuropener geplaats worden zo dat men vanuit het apartement de deur open kan doen. Er zijn 3 verdiepingen en het is een aluminium deur


Elektra en groepenkast Den Haag
donderdag 24 augustus 2023

Intercom (video) installeren, audio moet worden vervangen

Ik zoek een bedrijf die dit kan installeren.


Elektra en groepenkast Den Haag
vrijdag 04 augustus 2023

Intercom installation

Need intercom for 2 houses (same building) to be installed


Elektra en groepenkast Den Haag
woensdag 04 januari 2023

Intercom met 3 binnenunits

Het betreft het plaatsen van een intercom bij een rijtjeshuis bestaande uit 2 appartementen met 3 binnenunits (één appartement is een dubbelbovenhuis waarbij een deuropener op beide verdiepingen nodig is). Het reeds bestaande intercom systeem is door waterschade kapot gegaan waardoor twijfels of het nog hersteld dan wel hergebruikt kan worden. Beste kan ervan worden uitgegaan dat het niet meer te gebruiken is.


Elektra en groepenkast Den Haag
zondag 27 september 2020

Intercom installatie vervangen voor VvE

Ik wil in 3 panden op basis van bestaande bedrading een nieuwe drukbel laten installeren van het merk Comelit IKAL/Switch met resp. 4, 6 en 8 naamplaatjes. Voor binnen wil ik uitgaan van de Comelit Mini audio voor 18 appartementen (4+6+8). Daarnaast graag de meerprijs per appartement als gekozen wordt voor audio+video of audio+video+mobiele telefoon.


Elektra en groepenkast Den Haag
zaterdag 25 juli 2020

42 Intercoms vervangen

Wij hebben 42 appartementen met een Golmar Platea intercom. De huidige installatie is 10 jaar oud. Vele bewoners hebben last van diverse storingen zoals geen beeld, de buiten deur kan niet worden geopend etc. We overwegen versneld de installatie te vervangen. Wat zijn de kosten hiervan?


Elektra en groepenkast Den Haag

Toegangssystemen in regio Den Haag

Andere klussen in Den Haag

Offertes aanvragen