Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Elektricien

Elektra - Schiedam

Elektra - Schiedam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Elektra in Schiedam?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende elektriciens uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een elektrische installatie aanleggen of alles vernieuwen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie uit of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes van erkende elektriciens in Schiedam aanvragen

Recente aanvragen uit Schiedam

zaterdag 03 april 2021

Stoppenkast vervangen

Ik heb toen een elektriciën laten langskomen om er naar te laten kijken, deze kwam met het nieuws dat de hele box met schakelaren verouderd is en het heeft begeven. Dit doordat de manier van installatie binnen die box niet goed was (en dit dus ook een groot brandgevaar is geweest al deze tijd). Er waren namelijk per schakelaar meerdere elektriciteitskabels verbonden, terwijl dit er eigenlijk maar één per schakelaar mag zijn. Door de overbelasting van deze te grote hoeveelheid aangesloten draadjes is de box met schakelaren dus overbelast geraakt en moet de gehele box vervangen worden (de box heeft ook de nodige oxidatie te verduren gehad, veel van het metaal binnen de box is al weg ge-oxideerd). Op de foto is het deze middelste kast/box met de schakelaren (de schakelkast heet het geloof ik) Kunt u een offerte maken?


Elektra en groepenkast
donderdag 08 oktober 2020

Groepenkast vervangen & Binnenleidingen aansluiten op KwH Meter

Ik wil mijn groepenkast laten vervangen omdat deze niet meer van deze tijd is en daarnaast moeten de binnenleidingen van de woning worden aangesloten op de KwH meter, graag een elektricien met zegelrecht die dit gelijk kan regelen. Momenteel wordt de woning voorzien van elektriciteit door de aansluiting en meter van de bovenwoning, nu mag de electriciteit weer worden aangesloten op de KwH meter van de benedenwoning. Stedin heeft reeds de aansluiting gebruiksklaar gemaakt maar deelde mij mee dat de binnenleidingen door een elektricien met zegelrecht moeten plaatsvinden.


Elektra en groepenkast
Offertes aanvragen