Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Vastschroeven dakgoot Purmerend

Dakgoten plaatsen of vervangen - Dakgoot vervangen - Purmerend

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakgoten plaatsen of vervangen

Lekkage in gedeelte van dakgoot


Dakdekker Purmerend

Offertes dakgoot vervangen in Purmerend vergelijken

Recente opdrachten in Purmerend

maandag 18 september 2023

Dakgoten plaatsen of vervangen

Lekkage in gedeelte van dakgoot


Dakgoot en regenpijp Purmerend
maandag 18 september 2023

Dakgoten plaatsen of vervangen

Waarschijnlijk dakgoot repareren, andere dakgoot reinigen/ of reparatie


Dakgoot en regenpijp Purmerend
vrijdag 07 juli 2023

dakgoot nakijken

Ik heb geen klachten over mijn dakgoot, maar moet ik hem toch vernieuwen omdat het huis er al 30 jaar staat? 8 meter voor en 8 meter achter. Wat zou het kosten?


Dakgoot en regenpijp Purmerend
woensdag 21 juni 2023

Dakgoten plaatsen of vervangen

Zinken dakgoot in houten bak. Lengte +/- 5,5 m. Misschien ook extra regenpijp nodig (?) Nu lekkage bij hevige regenval. Dakgoot niet schoon (ergste rommel er gisteravond uitgehaald). Indien mogelijk nog deze week. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Wat moet er aan je dak gedaan worden?: Dak herstellen / repareren Om wat voor herstellingswerkzaamheden gaat het?: Dakgoten vervangen / herstellen Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakgoot en regenpijp Purmerend
dinsdag 09 mei 2023

Dakgoten plaatsen of vervangen

Dakgoot lekt. De vraag is of hij nog gerepareerd kan worden of dat er een nieuwe dakgoot dient te komen. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Wat moet er aan je dak gedaan worden?: Dak herstellen / repareren Om wat voor herstellingswerkzaamheden gaat het?: Dakgoten vervangen / herstellen Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakgoot en regenpijp Edam
woensdag 08 maart 2023

Dakgoten vervangen

De dakgoot is al een keer gerepareerd en moet denk ik geheel vervangen worden( lekt weer op de naad). Het gaat om een zinken dakgoot. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Wat moet er aan je dak gedaan worden?: Dak herstellen / repareren Om wat voor herstellingswerkzaamheden gaat het?: Dakgoten vervangen / herstellen Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakgoot en regenpijp Purmerend
dinsdag 10 mei 2022

Tuinhuis renoveren

Zoek een vakman voor het renoveren van mijn tuinhuis. Wil graag een nieuwe pvc dakgoot van 4 a 5 meter. Daarnaast graag een waterton aansluiten en verrotte planken vervangen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Purmerend
maandag 09 mei 2022

Houten boeidelen en dakgoot vervangen (5,7m)

Wij willen onze dakgoot laten vervangen en willen dan ook meteen de houtenombouw (boeidelen) laten vernieuwen ivm houtrot. Dit is alleen voor de achterkant, ongeveer 5,7m.


Dakgoot en regenpijp Purmerend
zaterdag 30 april 2022

Dakgoot repareren

Er zit een scheurtje in de lasnaad van de dakgoot. Dit graag herstellen. Begin juli krijg ik een overkapping. het liefst voor deze tijd uitvoeren.


Dakgoot en regenpijp Purmerend
maandag 21 februari 2022

Isolatie aanbrengen hellend dak 72m2.

Ik wil mijn hellend dak isoleren van 72vierkantemeter. Hierbij wil ik een isolatielaag aanbrengen en mijn huidige dakpannen behouden. Het dak bevat een dakkapel van 4m2. De hoogte van het dak is 4,5 meter en is 8 meter lang. Het dak is te bereiken via een stijger, de dakgoot is van zink.


Dakdekken en dakreparaties Volendam
dinsdag 23 november 2021

Zinken dakgoot vervangen

Vervangen 2x 550cm zinken dakgoot in bestaande betimmering


Installatie- en leidingwerk Purmerend
donderdag 17 juni 2021

Dakgoot vervangen van 17 meter voor 3 huizen

Ben op zoek naar een vakman voor een nieuwe dakgoot. Hebben weer de voorkeur voor pvc, hangt op 2,5 meter, een deel onder een glazen serre .


Dakgoot en regenpijp Purmerend
zondag 11 oktober 2020

Vervangen zinken dakgoot

Vervangen van dakgoot voor en achter. Het is een bakgoot, bak bovenop de spouwmuur. Het is een zinken dakgoot met een kunststof bak omheen. Daar hoeft niets aan te gebeuren. Enkel de zinken dakgoot is aan vervanging toe. Ik laat me graag adviseren over materialen, maar ik denk dat ik wel een zinken dakgoot terug wil. De dakgoot is 6 meter lang.


Installatie- en leidingwerk Purmerend
woensdag 16 september 2020

Zinken dakgoten van 7 huizen reinigen

Het gaat om een huizenblok van zeven huizen met een breedte van ongeveer 5 meter per huis. En van 1 huis waarvan ook de achterkant de dakgoot schoongemaakt moet worden.


Dakgoot en regenpijp Purmerend
maandag 08 juni 2020

Dakgoot vervangen

Het gaat om het vervangen van de huidige dakgoot. Het is op dit moment een houten bakgoot, er moet een nieuwe houten dakgoot komen met een zinken bedekking. Het gaat om een boerderij dus de goot hangt op de 1e verdieping, het zou in totaal ongeveer 25meter zijn.


Installatie- en leidingwerk Purmerland
Offertes aanvragen