Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Laminaat Leggen 2

Vloer - Doetinchem

Vloer - Doetinchem

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloerlegger in Doetinchem?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende vloerspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een parketvloer leggen of heb je je oog laten vallen op enkele tegels? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aalten, Azewijn, Babberich, Beek gem. Bergh, Beltrum, Bredevoort, Didam, Dinxperlo, Doesburg, Drempt, Etten, Gaanderen, Gendringen, Groenlo, Halle, Harreveld, Heelweg, Hengelo, Hoog Keppel, Kilder, Laag Keppel, Lengel, Lichtenvoorde, Lievelde, Loerbeek, Megchelen, Netterden, 's-Heerenberg, Silvolde, Sinderen, Stokkum, Terborg, Ulft, Varsselder Veldhunten, Varsseveld, Wehl, Westendorp, Winterswijk, Winterswijk Huppel, Winterswijk Meddo, Winterswijk Woold, Zeddam, Zelhem of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vloerspecialist.

Offertes voor een vloerlegger in Doetinchem aanvragen

Recente vloerklussen uit Doetinchem

zondag 17 januari 2021

Eiken vloer schuren

30 vierkante meter schuren en waxen


Vloer leggen en vloeronderhoud
woensdag 13 januari 2021

Laminaat vervangen door granito

Ik ben op zoek naar iemand voor het verwijderen van 6 m2 laminaat en het aanleggen van een granito vloer. Het gaat om een woning uit 1929. Graag ontvang ik een offerte


Vloer leggen en vloeronderhoud
woensdag 13 januari 2021

600 m2 tapijt verwijderen / leggen.

Bij ons op kantoor hebben wij op een aantal plekken op ons kantoor slijtage aan het tapijt. Dit willen we graag door een partij laten verwijderen en volledig laten vervangen. Het betreft een kantoortuin van 600 m2, de tapijtsoort zal identiek zijn aan de vorige en wordt zelf door ons ingekocht. Het enige lastige is dat de werkzaamheden enkel in het weekend uitgevoerd kunnen worden omdat de vestiging 24/7 bemand is. Indien mogelijk willen we het afvoeren van het oude tapijt ook uitbesteden. Indien u interesse heeft in deze klus en dit eventueel zou willen uitvoeren zou ik graag een offerte opvragen voor het verwijderen en leggen van 600m2 tapijt.


Vloer leggen en vloeronderhoud
Offertes aanvragen