Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Doetinchem

Badkamer - Doetinchem

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Doetinchem?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Aalten, Azewijn, Babberich, Beek gem. Bergh, Beltrum, Bredevoort, Didam, Dinxperlo, Doesburg, Drempt, Etten, Gaanderen, Gendringen, Groenlo, Halle, Harreveld, Heelweg, Hengelo, Hoog Keppel, Kilder, Laag Keppel, Lengel, Lichtenvoorde, Lievelde, Loerbeek, Megchelen, Netterden, 's-Heerenberg, Silvolde, Sinderen, Stokkum, Terborg, Ulft, Varsselder Veldhunten, Varsseveld, Wehl, Westendorp, Winterswijk, Winterswijk Huppel, Winterswijk Meddo, Winterswijk Woold, Zeddam, Zelhem of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Doetinchem aanvragen

Recente aanvragen uit Doetinchem

donderdag 11 maart 2021

Badkamer slopen

Ik wil de badkamer laten slopen plus wc ernaast. Het moet 1 geheel worden. Ook wil ik de douchecel op zolder, vloer en wandtegels verwijderen plus een muurtje. Ook in het toilet beneden de wand en vloertegels verwijderen.


Badkamer en toilet
zaterdag 20 februari 2021

Badkamer verbouwen

Wij willen de bestaande badkamer met bad verbouwen tot een inloopdouche met een dakraam op het platte dak. De badkamer is 9 m2. Daarnaast opnieuw betegelen en nieuwe badkamermeubels.


Badkamer en toilet
zondag 31 januari 2021

Badkamer verbouwen

Bestaande badkamer.Vloertegels en wandtegels verwijderen evenals het toilet, de wastafel en het bad. Nieuw hangend toilet en wastafel plaatsen en een inloopdouche met glazen wand. Vloer en wanden opnieuw betegelen. De toegangsdeur verwijderen en een glazen deur plaatsen. De verlichting aanpassen


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen