Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Stucadoor

Stucen - Waalwijk

Stucen - Waalwijk

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Stucwerk in Waalwijk?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende stukadoors uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel stuken met crepi of wat binnenmuren afwerken? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Babylonienbroek, Drunen, Dussen, Eethen, Elshout, Genderen, Kaatsheuvel, Meeuwen, Sprang-Capelle, Wijk en Aalburg of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor stucwerk in Waalwijk aanvragen

Recente aanvragen uit Waalwijk

maandag 04 januari 2021

Nieuwbouw Westwaard Kaatsheuvel laten stucen

We hebben een nieuwbouwwoning gekocht en willen graag weten wat het kost om deze te laten stucen. let op de tekening in de bijlage is zonder meerwerk (zoals uitbreiding dakkapel) qua muren is het wel gelijk. de voor en achter gevel zijn al van leemstuc voorzien, vanwege de strotec wanden. wanden Vierkante meter: 190 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 120 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex


Stucwerk en spackspuiten
dinsdag 29 december 2020

Pleisterwerk met isolerende werking

Geschatte m2 woning is 110 m2 pleisterwerk met isolatie. Ik ben aan het kijken of het betaalbaar is. Er is wel nieuw spouwmuur isolatie in gegaan (isopearls) in 2012. Graag een indicatie alvorens een afspraak.


Stucwerk en spackspuiten
donderdag 26 november 2020

Woonkamer latexspuiten

Ik wil de wanden en het plafond van mijn woonkamer laten spuiten met latex. De ondergrond is oud stucwerk. In totaal gaat het om 50 m2 wanden en 35 m2 plafonds.


Stucwerk en spackspuiten
Offertes aanvragen