Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Vlissingen

Dak - Vlissingen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Vlissingen?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Koudekerke, Oost-Souburg, Ritthem, Westkapelle, Zoutelande of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Vlissingen

Recente aanvragen uit Vlissingen

zondag 21 maart 2021

Vakantiehuis renoveren

Wij hebben een vakantiehuis gekocht 2 jaar geleden, en we willen het graag laten renoveren. Op dit moment zitten er 3 houten kozijnen in, en deze willen we door nieuwe houten of kunststof kozijnen laten vervangen. Ook willen we de badkamer en de slaapkamer met 1 meter laten verbreden. Tot slot willen we een nieuw terras van 5 x 6 meter laten maken met houten vlonders inclusief houten overkapping met bitumen dakbedekking.


Verbouwing
zaterdag 13 maart 2021

Uitbouw plaatsen

Ik wil graag een uitbouw van 2 m x 4 m breed laten plaaysen. Graag vast gemetselde zijwand, half glazen dak en openschuifraam naar buiten. Het moet casco opgeleverd worden met een fundering en kunststof kozijnen.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
dinsdag 09 maart 2021

Dakgoot (platte) aanbrengen zink 22m²

Ik wil graag mijn dakgoot laten vervangen. Lengte +/- 22 meter. De dakgoten zijn momenteel van zink. De nieuwe dakgoten moeten ook gewoon van zink worden. De dakgoten moeten wel wat platter worden dan op de huidige foto.


Dakgoot en regenpijp
Offertes aanvragen