Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist

Isolatie - Terneuzen

Isolatie - Terneuzen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Isolatie in Terneuzen?

Op zoek naar isolatiespecialist om een dak te isoleren? Of stoor je je net iets te hard aan het lawaai van jouw buren? Casius brengt je in contact met erkende isolatiespecialisten uit de buurt voor elk type isolatiewerk.

Ook wie in Aardenburg, Axel, Breskens, Cadzand, Clinge, Ellewoutsdijk, Graauw, Groede, Heikant, Hengstdijk, Hoedekenskerke, Hoek, Hulst, IJzendijke, Kloosterzande, Koewacht, Nieuw Namen, Nieuwvliet, Oostburg, Ossenisse, Overslag, Philippine, Sas van Gent, Schoondijke, Sint Jansteen, Sluis, Sluiskil, Spui, Vogelwaarde, Walsoorden, Waterlandkerkje, Westdorpe, Zaamslag, Zuiddorpe, Zuidzande of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor isolatie in Terneuzen aanvragen

Recente opdrachten uit Terneuzen

zondag 13 december 2020

Wanden thermisch en akoestisch isoleren

Ik wil de wanden in mijn woning thermisch en akoestisch laten isoleren. Het gaat om 20 m2 in de woonkamer en 10 m2 in de keuken.


Isolatie
dinsdag 17 november 2020

Thermisch isoleren van zolder

We hebben een zolderslaapkamer met schuine wanden naar nok. Die zijn al geïsoleerd maar we willen nog meer isolatieplaten. In welk type project moet het plafond geplaatst worden? Woning Wat is de oppervlakte van het plafond? Meer dan 60 m² Moet er ook isolatie geplaatst worden? Ja, thermische isolatie.


Isolatie
Offertes aanvragen