Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Middelburg

Dak - Middelburg

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Middelburg?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Arnemuiden, Biggekerke, Brouwershaven, Burgh Haamstede, Colijnsplaat, Domburg, Dreischor, Gapinge, Geersdijk, Goes, Grijpskerke, Heinkenszand, Kamperland, Kapelle, Kats, Kattendijke, Kloetinge, Kortgene, Nieuw en Sint Joosland, Nieuwdorp, Nieuwerkerk, Noordwelle, Oosterland, Oostkapelle, Renesse, Scharendijke, Serooskerke Schouwen, Serooskerke Walcheren, 's-Gravenpolder, 's-Heer Arendskerke, 's-Heer Hendrikskinderen, 's-Heerenhoek, Veere, Vrouwenpolder, Wemeldinge, Wolphaartsdijk, Zierikzee, Zonnemaire of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Middelburg

Recente aanvragen uit Middelburg

donderdag 14 januari 2021

Aanbouw realiseren aan woning

Ik heb 2 houskelet zijwanden nodig van 3,5mx2,5m voor een schuin dak met zelfdragende dakpanelen en een waar een schuifpui van 5m in komt met de gehele breedte van 7,1m. De aanbouw moet aansluiten aan het dak van het bestaande huis. De bestaande aanbouw wordt verwijderd. Constructie houtskelet.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
zaterdag 26 december 2020

Serredak vernieuwen

Ik wil graag een bestaande serre dak van kunststof om laten bouwen tot een geïsoleerd glazen dak met inpandige zonnewering. Het gaat om ± 24 m2.


Veranda- en serrebouw
dinsdag 15 december 2020

Het dakterras van trespa platen voorzien

Ik wil het dakterras voorzien van trespa platen. Er ligt nu een houten vlonder op. Het gaat om ongeveer 11,5 m². Ook de houten vlonder verwijderen en afvoeren.


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen