Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Gevelspecialist

Gevel - Middelburg

Gevel - Middelburg

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevelwerken laten uitvoeren in Middelburg?

Zoek je een gevelspecialist om de gevel te isoleren? Of toch liever de gevel volledig laten renoveren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste gevelspecialisten uit Middelburg die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Arnemuiden, Biggekerke, Brouwershaven, Burgh Haamstede, Colijnsplaat, Domburg, Dreischor, Gapinge, Geersdijk, Goes, Grijpskerke, Heinkenszand, Kamperland, Kapelle, Kats, Kattendijke, Kloetinge, Kortgene, Nieuw en Sint Joosland, Nieuwdorp, Nieuwerkerk, Noordwelle, Oosterland, Oostkapelle, Renesse, Scharendijke, Serooskerke Schouwen, Serooskerke Walcheren, 's-Gravenpolder, 's-Heer Arendskerke, 's-Heer Hendrikskinderen, 's-Heerenhoek, Veere, Vrouwenpolder, Wemeldinge, Wolphaartsdijk, Zierikzee, Zonnemaire of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Middelburg

Recente aanvragen uit Middelburg

dinsdag 23 februari 2021

Gevelmuur bekleden en isoleren

Er moet een gevel opnieuw geverfd worden of bekleden met PVC gevelbekleding (graag advies). Deze gevel moet ook geïsoleerd worden. Het is een achtergevel en een stuk uitbouw, het gaat om 30m2 exclusief deuren en ramen.


Gevel- en metselwerk
woensdag 03 februari 2021

Gevel laten kaleien

Het betreft de voorgevel van een huis uit 1910. Er zijn verschillende soorten stenen gebruikt bij de verschillende verbouwingen. De voegen zijn in redelijke staat. er is 1 ondiepe scheur. Ik wil graag dat de gevel donkergrijs wordt. het gaat om circa 25 m².


Gevel- en metselwerk
donderdag 21 januari 2021

Gevel bekleden

Wil alle buitenmuren laten bekleden van mijn semibungalow met schuin dak. Gaat ongeveer om 160 m2. Ik weet nog niet met welk materiaal, laat mij graag adviseren.


Gevel- en metselwerk
Offertes aanvragen