Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Gevelspecialist

Gevel - Zwijndrecht

Gevel - Zwijndrecht

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevelwerken laten uitvoeren in Zwijndrecht?

Zoek je een gevelspecialist om de gevel te isoleren? Of toch liever de gevel volledig laten renoveren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste gevelspecialisten uit Zwijndrecht die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Puttershoek of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Zwijndrecht

Recente aanvragen uit Zwijndrecht

zondag 21 maart 2021

Het waterdicht maken van de kelderwanden

Ik zoek een specialist voor het waterdicht maken/impregneren van de wanden van mijn kelder. Het betreft een huis uit 1935 die op staal is gebouwd. De kelder is 350 bij 350 met wanden van 180 cm hoog. Het zijn gemetselde wanden en wil graag met de specialist bespreken hoe hij dit probleem kan verhelpen.


Gevel- en metselwerk
maandag 15 maart 2021

Gevelvoegwerk renoveren

Een buitengevel van ons huis heeft doorslag van vocht naar binnen met als resultaat dat alles koud en vochtig wordt aan de binnenzijde. Ik ben op zoek naar een bedrijf die de voegen van de muur kan en wil herstellen. Ik weet niet of de voegen opnieuw moeten worden aangebracht of dat reinigingen en sealen een betere of goede oplossing is. Kun u mij adviseren (op lactatie of per email) wat de beste oplossing is. Het gaat hier niet om een grote wand maar om ongeveer 7 m².


Gevel- en metselwerk
donderdag 11 maart 2021

Oude gevel stucen

Na het plaatsen van een nieuw kozijn zijn er helaas wat vochtproblemen ontstaan. Na het aanbrengen van extra compriband en een klein gedeelte te hebben geimpregneerd, is het vochtprobleem nog niet verholpen. Daarnaast heeft de gevel hier en daar wat ouderdomseigenschappen (lees het brokkelt hier en daar). Om die reden willen we de achtergevel van onze woning goed aanpakken. Graag ontvang ik advies over de volgende opties: 1. Stucwerk toepassen met donkere rand aan onderzijde. 2. Mogelijk om spuitkurk toe te passen om zo toch een beetje isolatie waarde te creeren? 3. Herstel metselwerk professioneel + impregeneren? 4. Mogelijk andere opties?


Gevel- en metselwerk
Offertes aanvragen