Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Zwijndrecht

Verwarming - Zwijndrecht

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Zwijndrecht?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Puttershoek of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Zwijndrecht aanvragen

Recente aanvragen uit Zwijndrecht

donderdag 17 december 2020

Warmtepomp plaatsen

Ik wil graag een warmtepomp laten plaatsen. Graag de warmtepomp gebruiken voor het hele huis. Nu een centrale verwarming. Ik heb zelf geen idee waar deze komt, ik wil graag advies van de vakman wat de beste opties zijn. Ik vraag dan ook aan diegene of het handig is of deze aan de radiatoren geplaatst moeten worden of dat een vloerverwarming handig is. Het gaat om een rijtjeshuis.


CV en verwarming
dinsdag 29 september 2020

Convectorput plaatsen

Heb nu een cv installatie met radiator. We willen vloer convectoren plaatsen in de woonkamer. Er zal een houten vloer geplaatst worden. Kruipruimte is slecht geventileerd, als mogelijk hier beter ventilatie systeem aanbrengen. Welke aanpassingen moeten gebeuren? Radiatoren / convectoren vervangen of bijplaatsen Welke brandstof gebruik je of wens je te gebruiken? Gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject


CV en verwarming
Offertes aanvragen