Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Laminaat Leggen 2

Vloer - Dronten

Vloer - Dronten

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloerlegger in Dronten?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende vloerspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een parketvloer leggen of heb je je oog laten vallen op enkele tegels? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Biddinghuizen, Swifterbant of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vloerspecialist.

Offertes voor een vloerlegger in Dronten aanvragen

Recente vloerklussen uit Dronten

woensdag 24 maart 2021

Garagevloer plaatsen

Ik wil een nieuwe garage vloer van 5cm dik laten leggen. Gaat om 30 m2, ligt nu een betonnen vloer, kan er overheen.


Vloer leggen en vloeronderhoud
zaterdag 20 maart 2021

Gepolierde betonnen oprit, pad en terras (totaal zeker 100m²)

Aanleg gepolierde oprit, terras en toegangspaden. Het gaat om een vrijstaande nieuwbouwwoning. Hier willen wij gepolieerde betonnen vloeren laten storten. Het gaat om een betonnen oprit en betonnen paden rondom het huis, tegen het huis aan. Dit pad leidt naar de achterzijde van de woning waar wij een betonterras gerealiseerd willen hebben. Ik weet de exacte maten niet, maar ik gok dat in totaal dit zeker tegen de 100m² dit. Het pad rondom de woning mag 1,5m breed worden. Breedte woning voorzijde: 9 meter Lengte woning: 11 meter Het huis wordt nog gebouwd, en we verwachten deze begin augustus opgeleverd te krijgen. We zouden de werkzaamheden rond september uit willen laten voeren.


Vloer leggen en vloeronderhoud
woensdag 03 maart 2021

Vloerverwarming in garage en woonkamer, totaal 65m² (+ garagevloer isoleren)

Betreft een garage waar een nieuwe vloer in gelegd moet worden, liggen nu alleen nog maar 30 bij 30 tegels en zand. Tussen de 15 en 20 m2. De vloer dient geïsoleerd te worden en we willen hier vloerwarming en hierna moet er een betonvloer op komen. De garage gaat als een soort kantoor dienen. We willen in de woonkamer ook vloerverwarming laten leggen, dit gaat om 45 m². Hier liggen tegels met daaronder een zandcementvloer. De tegels zullen wij zelf verwijderen. Radiatoren moeten afgedopt worden. De vloer dient glad afgewerkt te worden want we willen hier zelf een PVC vloer overheen leggen. We willen de vloerverwarming als hoofdverwarming gebruiken. Ik wil de werkzaamheden in juli afgerond hebben.


Vloer leggen en vloeronderhoud
Offertes aanvragen