Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Heemskerk

Badkamer - Heemskerk

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Heemskerk?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Castricum, Krommenie, Uitgeest of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Heemskerk aanvragen

Recente aanvragen uit Heemskerk

woensdag 13 januari 2021

Badkamer renoveren

We willen de badkamer renoveren. De afmeting van de badkamer is 2,16 meter bij 2,07 meter. In de badkamer moet komen: inloopdouche met douchewand, wastafelmeubel, vloerverwarming (matje) en radiator. De wanden moeten betegeld worden met tegels van 30x60. De vloertegels zijn 60x60. De producten hebben we zojuist besteld bij Saniweb en komen over ong. 3 weken binnen. Er staat nu een bad dat eruit moet worden gehaald en een badmeubeltje dat er ook uit moet. Het tegelwerk mag over de bestaande tegels heen. Graag reactie via de mail.


Badkamer en toilet
maandag 14 december 2020

Toilet betegelen en badkamer betegelen of stucen

Graag wens ik -de toilet beneden te laten verwijderen ,een nieuwe erin(modern zweef),en de vloer en wand laten betegelen. -De badkamer2.60h x2.40 br moet nog aan 1zijde waar de wasbak en spiegel staat worden gestuct of betegeld en een design radiator moet worden geplaatst (de radiator zou door iemand anders kunnen als de vakman van Casius dit niet kan). Ik vind het belangrijk dat diegene die zich aanmeld netjes werkt en verfijnd en het met plezier doet want dan het beste resultaat. Mogelijk is er iemand die allround is en deze klus aankan?.


Badkamer en toilet
maandag 14 december 2020

Badkamer renoveren

Bestaande badkamer van bijna 3m x 3m. Lekkage door tegels en voegen douchecabine momenteel (vinger niet op te leggen ook niet door een professional). Graag prijsopgave voor alle tegels eruit (dan drogen) en alles opnieuw er in. Overall: nieuwe tegels op vloer en wanden. Douchecel: nieuwe deur, er hangt reeds een thermostaatkraan. Wellicht iets van een klein rekje voor 3 flessen zeep/shampoo. Verder geen luxe dingen nodig. Wc: huidige (vlakspoeler, niet zwevend) is evt ook nog prima. Bad: er hangt reeds een thermostaatkraan, met handdouche. Wel nieuwe kuip nodig, vooral om kinderen in bad te doen. (Evt ontvang ik graag alternatieve informatie mbt andere soorten baden, en of er naast aanschafprijsverschil ook hoge andere kosten bij komen kijken (bijv ivm iets breder bad). Wasbak, plankje, spiegel: iets simpels is prima. Radiator: als dat ook erbij getrokken kan worden: hangt boven hoofd van het bad:graag een nieuwe vochtbestendige. Badkamerkastje: niet perse. En we hebben nog een plank waar alle handdoeken op liggen , hangt hoog: 80-90 cm van RVS met daaronder wat haakjes. Hoeft geen rvs te zijn. Belangrijkste is dat het lang mee gaat en dat het lekdicht wordt. Onderhoudsvriendelijk lijkt me ook handig? Ik hoor het graag!


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen