Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Beverwijk

Verwarming - Beverwijk

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Beverwijk?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in IJmuiden, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Wijk aan Zee of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Beverwijk aanvragen

Recente aanvragen uit Beverwijk

maandag 05 april 2021

Ventilatiesystemen plaatsen

Ik wil graag nieuwe ventilatieroosters laten plaatsen. Ik denk 3 stuks. Dit omdat ik last van vocht en onaangename geuren heb.


CV en verwarming
maandag 01 maart 2021

Decentraal ventilatiesysteem installeren om CO2 gehalte terug te brengen

Wij willen een nieuw ventilatiesysteem. Betreft Woonkamer 3.6 x 7.8 m met open keuken 3.0x2.2 m naast woonkamer. CO2 gehalte loopt op tot boven normaal, dus voorkeur voor CO2 gestuurd. Voorzijde grote erker van glas. Weinig beschikbaar muuroppervlak naar buiten. Is installatie in keukenbovenlicht voldoende, kan de wtw laag geplaatst, of moet deze zo hoog mogelijk. Dan is in de voorkamer 1 stukje muur mogelijk. Kan het in glas geplaatst? Plaatsing dient gereed te zijn eind sept 21. We willen ons puur focussen op de ventilatie van de woonkamer. Graag advies van een specialist over het systeem, we hebben vrij weinig buitenmuur beschikbaar. Ook graag advies om te kijken op welke plek het systeem het beste kan komen te hangen.


CV en verwarming
vrijdag 04 december 2020

Compleet nieuwe CV installatie

Op dit moment maak ik gebruik van een gaskachel. Dit wil ik door een CV ketel laten vervangen. Ook wil ik nieuwe radiatoren laten plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.


CV en verwarming
Offertes aanvragen