Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Kozijn Hout

Kozijnen - Purmerend

Kozijnen - Purmerend

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kozijnen in Purmerend?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende timmermannen uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Ramen en deuren vervangen of zou je graag een nieuwe trap plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Edam, Hobrede, Ilpendam, Katwoude, Kwadijk, Middelie, Middenbeemster, Monnickendam, Noordbeemster, Oosthuizen, Purmerland, Volendam, Wijdewormer, Zuidoostbeemster of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele timmerman.

Offertes voor kozijnen in Purmerend aanvragen

Recente aanvragen uit Purmerend

dinsdag 24 november 2020

Kleine badkamer renovatie

Ik wil de badkamer laten renoveren. Dit is wat er moet gebeuren: - Bestaande ligbad verwijderen - Douchecabine en douchebak plaatsen inclusief afvoer - Evt. leidingen, mengkraan, garnituur, afzuiging - De badkamer is ongeveer 2 x 3 meter


Badkamer en toilet
dinsdag 24 november 2020

Garage isoleren

Isolatie van de garage (afmeting 7.2 x 3.5 meter). Het plafond is reeds geïsoleerd en de vloer is voorzien van tegels. Gaat om de binnenkant.


Isolatie
maandag 23 november 2020

Schutting Plaatsen

Wij zijn op zoek naar een schutting, die ook meteen geplaatst wordt aan de voorzijde van ons huis. Onze voorkeur is een zichtdicht Douglas of Hardhouten schutting met grijsbeton. Zie bijgevoegde afbeeldingen. We schatten (ruw gemeten) dat de lengte ongeveer 15 meter in totaal is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen