Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Kozijn Hout

Kozijnen - Amsterdam Zuidoost

Kozijnen - Amsterdam Zuidoost

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kozijnen in Amsterdam Zuidoost?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende timmermannen uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Ramen en deuren vervangen of zou je graag een nieuwe trap plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Abcoude, Baambrugge, Duivendrecht, Loenersloot, Ouderkerk aan de Amstel of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele timmerman.

Offertes voor kozijnen in Amsterdam Zuidoost aanvragen

Recente aanvragen uit Amsterdam Zuidoost

maandag 18 januari 2021

Zijmuren en plafond thermisch isoleren

Ik wil de bestaande schuifpui verplaatsen naar de tuin. De zijmuren en plafond=balkonvloer van bovenste verdieping wil ik hiervoor isoleren en vochtvrij maken. Het gaat om 10 m2. Wat zijn de mogelijkheden?


Isolatie
zondag 17 januari 2021

Opbouw extra verdieping

Wij willen een extra verdieping erop. De afmeting is 9,10 bij 5,10 (van binnen gemeten). De opbouw het liefst in het materiaal waar het huis ook van is (steen). Het betreft een tussenwoning. Graag een gemetselde constructie. Een vergunning is niet zeker, even in overleg. Kozijnen graag van kunststof of hout. Graag een woonklare oplevering.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
vrijdag 15 januari 2021

Gemetselde uitbouw achterzijde ongv. 15m2

Wij willen een uitbouw realiseren van 3 meter diep 5 meter breed. De uitbouw komt aan de achterzijde van de woning. Ik wil graag een gemetselde constructie welke woonklaar opgeleverd moet worden. Ik wil hier graag aluminium kozijnen in. Ik denk niet dat er een draagmuur moet worden verwijderd. Ik laat me graag nog adviseren over de fundering. We zouden hier ook graag een lichtstraat in willen hebben. We willen graag over de hele breedte van de uitbouw een aluminium schuifpui.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
Offertes aanvragen