Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Kozijn Hout

Kozijnen - Badhoevedorp

Kozijnen - Badhoevedorp

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kozijnen in Badhoevedorp?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende timmermannen uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Ramen en deuren vervangen of zou je graag een nieuwe trap plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Lijnden of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele timmerman.

Offertes voor kozijnen in Badhoevedorp aanvragen

Recente aanvragen uit Badhoevedorp

dinsdag 12 januari 2021

Granito vloer in portaal leggen

In het portaal(tje) van onze jaren 30 woning wil ik graag een nieuwe granito vloer laten leggen. De maat is ongeveer 1 x 1,5 m.


Vloer leggen en vloeronderhoud
maandag 11 januari 2021

Woning vergroten van 130m2 naar 260m2, plaatsen dakkapellen, vernieuwen dakpannen

Ik heb een woning gekocht. Is ongeveer 130m2 groot 3 met verdieping incl zolder. Ik wil het huis vergroten naar 260m2. Met vloer verwarming geheel alleen beneden Boven heb ik 2 slaapkamers, maar deze zijn wat klein. D.m.v. de dakkapel wil ik deze ruimte iets vergroten. Ik wil deze graag van kunststof. Ik wil beide dakkapellen 3,5 m breed hebben. Ik wil de garage en keuken (zie plattegrond) plat gooien en hier een nieuw deel woning aan vast bouwen. Ik wil mijn woonruimte verdubbelen, dit is nu 130m² en hier wil ik graag 260m² van maken. Ik heb met potlood een vierkanten omtrek gemaakt, ik wil dit volledige oppervlak gebruiken ter woonruimte. Ik wil een gemetselde constructie. De kozijnen worden voorzien door een andere partij maar deze moeten nog wel in de woning gezet worden. Ik wil graag een woonklare oplevering met daarin vloerverwarming. Ook moet er een nieuwe keuken en badkamer worden geplaatst. Ook wil ik de buitengevel van de volledige woning wit laten verven (dit zijn nu bruine bakstenen). De nieuwe woonruimte moet 2 verdieping hoog worden. Ik heb momenteel bruine dakpannen, deze wil ik zwart glanzend hebben. Ik ga graag met de vakman in gesprek over de mogelijkheden, ik heb begrepen dat deze mogelijk gespoten zouden kunnen worden.


Verbouwing
maandag 28 december 2020

Stucwerk in de badkamer

Badkamer 15 jaar oud is toe aan een nieuwe look 3.5 x 2.5 m, 2,30 hoog wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Tegels. (over de tegels stucen). Gewenste afwerking: glad pleisterwerk en waterdicht.


Stucwerk en spackspuiten
Offertes aanvragen