Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Huis beveiligen Amsterdam

Beveiligingssystemen - Amsterdam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Beveiligingssystemen in Amsterdam?

Wil je je huis beveiligen tegen inbraakgevaar? Tegen brandgevaar? Misschien is camerabewaking of een brandalarm dan iets voor jou. 

De elektriciens via Casius staan voor je klaar voor zowel grote als kleine klussen. Zo word je niet alleen geholpen bij het installeren van een beveiligingssysteem, maar ook bij het aanleggen van elektra in je woning en het moderniseren van je huidige woning met domotica. Natuurlijk wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat het ongeveer gaat kosten. Casius voorziet je van de nodige informatie: van nuttige tips tot erkend vakwerk bij jou in de buurt.

Laat je huis beveiligen

Je veilig voelen in je eigen huis is veel waard. Per jaar worden er zo’n 65.000 inbraken gepleegd. Dat is bijna 180 keer per dag. Wist je dat bij een slecht beveiligd huis een inbreker in gemiddeld 30 seconden kan binnendringen? Huisbeveiliging is daarom belangrijk. Goede sloten kunnen helpen, maar een alarmsysteem of camera's zijn een zinvolle aanvulling. Camera's heb je al vanaf €150 op de markt. Een basis alarmsysteem begint gemiddeld rond de €800. 
Er zijn verzekeringsmaatschappijen die eisen dat je een beveiligingssysteem voor je huis installeert als het inbraakrisico hoog is, bijvoorbeeld omdat je hele bijzondere spullen hebt, of een hoge inboedelwaarde.

Beveiligingssystemen zijn steeds geavanceerder, gebruiksvriendelijker en betrouwbaarder geworden. Draadloze technologische installatie maakt het een stuk makkelijker en brengt je via je telefoon op de hoogte wanneer er iets aan de hand is. Afhankelijk van welk systeem je hebt, detecteert het systeem brand en staat het in contact met de alarmcentrale. Een simpele rookmelder heb je al vanaf €20.  

Wij raden aan om altijd een installatie door een erkende installateur te laten aansluiten. Casius helpt je hierbij. Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw situatie? Vraag dan bij ons vrijblijvend en geheel gratis op maat gemaakte offertes aan. 

Offertes beveiligingssystemen in Amsterdam vergelijken

Recente opdrachten in Amsterdam

vrijdag 10 maart 2023

Opschonen meterkast en aanpassen/repareren twee lichtpunten

1) Opschonen meterkast: de vorige bewoners hebben een alarmsysteem geïnstalleerd dat verwijderd moet worden. Daarnaast graag een check of deze meterkast klaar is voor de aansluiting van zonnepanelen, een warmtepomp en inductiekoken. 2) Repareren schakelaar/aansluiting badkamerlamp: het centrale lichtpunt van de badkamer doet het niet. Ik heb ook wat twijfels of de bedrading geschikt is voor een badkamer. Buitenlamp op andere schakelaar aansluiten: de buitenlamp en de ganglamp zitten nu op dezelfde schakelaar, terwijl ik wel een extra schakelknop beschikbaar heb. Graag omzetten


Elektra en groepenkast Amsterdam
maandag 23 december 2019

Checken van de stroom of groepenkast

Onze lamp boven de eettafel is een maand geleden kapot gegaan hij doet het niet meer. Er is helemaal geen stroom. Onze stroom van de begane grond en de tweede verdieping is twee keer uitgevallen toen niemand thuis was. Wij kregen toen een melding van de alarm centrale. Wanneer we de zekering omhoog doen werkt het weer. Dit is één week geleden gebeurd.


Elektra en groepenkast Amsterdam
zaterdag 01 september 2018

Alarmsysteem monteren

Ik wil graag wat een gsm alarmsysteem van merk E Tiger monteren. Eventueel is er ook leidingwerk nodig voor het plaatsen van de 2 bewegingssensoren.


Elektra en groepenkast Amsterdam
zaterdag 16 september 2017

Alarminstallatie plaatsen

Ik zou graag de eTIGER beveiligingsinstallatie die bij de Praxis te koop is, willen laten installeren. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die hier op korte termijn tijd voor hebben.


Elektra en groepenkast Amsterdam
woensdag 19 november 2014

Verisure alarmsysteem installeren en monteren

Ik heb een Verisure alarm systeem. Graag installeren en monteren in mijn eengezinswoning. - 2 x bewegingssensoren. - 4 x pir. - 1 x bedieningspaneel.


Elektra en groepenkast Amsterdam
maandag 28 oktober 2013

Alarmsysteem installeren bij een BSO

Wij zijn een buitenschoolse opvang die een alarmsysteem willen in onze nieuw te openen vestiging. Het betreft het leveren en compleet installeren van een alarmsysteem.


Elektra en groepenkast Amsterdam

Beveiligingssystemen in regio Amsterdam

Andere klussen in Amsterdam

Offertes aanvragen