Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Heerenveen

Badkamer - Heerenveen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Heerenveen?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Akkrum, De Hoeve, Delfstrahuizen, Echtenerbrug, Elsloo, Goingarijp, Gorredijk, Joure, Jubbega, Katlijk, Langweer, Lemmer, Luinjeberd, Luxwoude, Mildam, Nes gem. Boarnsterhim, Nieuwehorne, Nijeberkoop, Nijehaske, Nijeholtpade, Noordwolde, Oldeberkoop, Oldeboorn, Oldelamer, Oldemarkt, Oosterstreek, Oosterzee, Oudehaske, Oudemirdum, Oudeschoot, Ouwsterhaule, Paasloo, Scherpenzeel, Steggerda, Ter Idzard, Terwispel, Tjalleberd, Vegelinsoord, Wilhelminaoord, Wolvega of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Heerenveen aanvragen

Recente aanvragen uit Heerenveen

zaterdag 10 april 2021

Wastafel en toilet vervangen

Oude toilet en wastafel meubel verwijderen en nieuwe plaatsen. De materialen worden reeds aangeschaft en het gaat enkel om het plaatsen ervan.


Badkamer en toilet
vrijdag 20 november 2020

Badkamer opknappen

Per januari krijg ik een nieuw huis en wil graag de badkamer opknappen. Sanitair blijft op zijn plaats er moet alleen bij de wasbak een aansluiting komen voor de wasmachine. Sanitair en tegels moeten vernieuwd worden en het plafond moet aan gepakt worden is niet afgewerkt alleen gipsplaten tegen geplaatst. Ik stuur foto’s mee. Badkamer is 2 meter breed 160 lang en dan nog een inham van 90 cm bij 90 cm van de douche.


Badkamer en toilet
dinsdag 20 oktober 2020

Renoveren badkamer

Ik wil de badkamer compleet laten renoveren. De afmetingen zijn 2 x 3 meter. op dit moment zit er een bad in, en deze wil verwijderen en hier een inloopdouche van laten maken. Verder wil ik de vloer en de wanden opnieuw laten betegelen, het toilet verplaatsen, en nieuwe badkamermeubels plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen