Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Laminaat Leggen 2

Vloer - Beverwijk

Vloer - Beverwijk

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloerlegger in Beverwijk?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende vloerspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een parketvloer leggen of heb je je oog laten vallen op enkele tegels? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in IJmuiden, Velsen-Noord, Velsen-Zuid, Wijk aan Zee of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vloerspecialist.

Offertes voor een vloerlegger in Beverwijk aanvragen

Recente vloerklussen uit Beverwijk

zaterdag 27 maart 2021

Laminaat vloer 38m² en gietvloer 12m²

Ik wil graag een laminaat vloer aanleggen in visgraatmotief, gaat om de hal en de woonkamer samen zo’n 38 m2. Er lig nu een oude laminaat vloer op en de ondervloer is van hout. Tevens zou ik graag een gietvloer willen aanleggen in de badkamer en in de keuken, samen 12m2. In de badkamer liggen tegels dus de gietvloer kan daar overheen. In de keuken ligt laminaat wat verwijdert moet worden, de ondervloer is van beton.


Vloer leggen en vloeronderhoud
zaterdag 20 maart 2021

50m² vloer werkplaats egaliseren

Ik heb een ongelijke vloer in de werkplaats van mijn bedrijf. Er is een gedeelte wat opgehoogd en aangeheeld moet worden. Daarnaast moet er een laag van 1cm over de tegels om alles gelijk te trekken. Dit voor een vloeistofdichte werk vloer. Ben beginnend ondernemer dus zoek de goedkoopste oplossing voor nu. Gaat om totaal ongeveer 50m². Maar niet 50m² hoeft zoveel opgevuld. Zoals op de foto kunt u zien om de tegels heen moet het aangevuld worden en een laagje over de tegels.


Vloer leggen en vloeronderhoud
woensdag 03 maart 2021

Gietvloer of PVC vloer

Ik wil een gietvloer laten storten of ik wil een PVC visgraat vloer laten leggen. Ik twijfel heel erg tussen de twee en ik wil dat de vakman me helpt adviseren over de voor en nadelen. Graag iemand die meekijkt. De beneden etage is 60m². Eventueel ook de badkamer boven. Mogelijk komen zelfs de slaapkamers erbij.


Vloer leggen en vloeronderhoud
Offertes aanvragen