Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Installatie

Verwarming - Roosendaal

Verwarming - Roosendaal

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Verwarming in Roosendaal?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende verwarmingsspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe pelletkachel nodig of zou je graag een vloerverwarming laten leggen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste verwarmingsspecialist, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Achthuizen, Achtmaal, Bosschenhoofd, Dinteloord, Fijnaart, Heijningen, Kruisland, Moerdijk, Nispen, Oud Gastel, Oudenbosch, Rucphen, Schijf, Sint Willebrord, Stampersgat, Standdaarbuiten, Willemstad, Wouw, Wouwse Plantage, Zegge of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende verwarmingsspecialist.

Offertes voor verwarming in Roosendaal aanvragen

Recente aanvragen uit Roosendaal

maandag 11 januari 2021

Huidige verwarming uitbreiden met luchtbevochtiger

Wij hebben een JS hete lucht verwarming hangen. Deze willen we graag uitbreiden met een luchtbevochtiger. De verwarming geeft behoorlijk droge lucht, vandaar dat we een bevochtiger willen hebben.


CV en verwarming
maandag 26 oktober 2020

Hybride warmtepomp plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een hybride warmtepomp voor mij kan plaatsen. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning uit 1963, met een oppervlakte van 142 m2. Ik kom graag in contact met een bedrijf dat advies kan geven over wat ik eventueel het beste zou kunnen nemen en alles regelt. Ook zou ik een bedrijf willen waar ik kan huren en het onderhoud van mijn apparaten zit dan natuurlijk bij de huur in. Eventueel eerst langskomen voor een bespreking van verschillende systemen. Graag ontvang ik een offerte.


CV en verwarming
donderdag 01 oktober 2020

Vloerverwarming aanleggen begane grond

Ik ben op zoek naar iemand voor de aanleg van vloerverwarming op de begane vloer. Het gaat om ongeveer 60 m2.


CV en verwarming
Offertes aanvragen