Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Badkamerspecialist

Badkamer - Roosendaal

Badkamer - Roosendaal

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Badkamer in Roosendaal?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Achthuizen, Achtmaal, Bosschenhoofd, Dinteloord, Fijnaart, Heijningen, Kruisland, Moerdijk, Nispen, Oud Gastel, Oudenbosch, Rucphen, Schijf, Sint Willebrord, Stampersgat, Standdaarbuiten, Willemstad, Wouw, Wouwse Plantage, Zegge of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Roosendaal aanvragen

Recente aanvragen uit Roosendaal

dinsdag 01 december 2020

Badkamer verbouwen

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen. Ik ga zelf alles slopen en daarna wil ik dat er een nieuwe wastafel met 2 kranen in komt, een nieuwe wc en een douchecabine. Ook moet de hele badkamer opnieuw betegeld worden. In totaal gaat het om 25 m2. Graag ontvang ik een offerte.


Badkamer en toilet
zondag 22 november 2020

Plaatsen van douchecabine en hoge douchebak

Ik wil graag een nieuwe douchecabine op de plaats van de "oude" douchecabine en douchebak. Evt. in overleg wil ik de oude ook laten demonteren. Ik heb de nieuwe douchecabine al aangeschaft.


Badkamer en toilet
woensdag 18 november 2020

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer verbouwen, de afmeting is 260 X 215 , alles graag vervangen. Toilet , badkamer meubel , douchcabine of inloop douche, de vloer tegels en de muur tegels vervangen. Wil een laag plafond met lampjes en ventilatie, misschien ook de deur van de badkamer vervangen. Er moeten ook leidingen worden verlegd, het toilet en wasbak moeten van plek omruilen.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen