Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Gevelspecialist

Gevel - Roosendaal

Gevel - Roosendaal

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevelwerken laten uitvoeren in Roosendaal?

Zoek je een gevelspecialist om de gevel te isoleren? Of toch liever de gevel volledig laten renoveren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste gevelspecialisten uit Roosendaal die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Achthuizen, Achtmaal, Bosschenhoofd, Dinteloord, Fijnaart, Heijningen, Kruisland, Moerdijk, Nispen, Oud Gastel, Oudenbosch, Rucphen, Schijf, Sint Willebrord, Stampersgat, Standdaarbuiten, Willemstad, Wouw, Wouwse Plantage, Zegge of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Roosendaal

Recente aanvragen uit Roosendaal

maandag 12 april 2021

Gevelbekleding + isolatie houten huis

We hebben een houten huis uit 1948 en willen een deel van de buitengevel isoleren en bekleden met een duurzaam en onderhoudsarm product. Omdat het huis van hout is en zonder bouwtekeningen zijn we er achter dat isoleren nogal problematisch is dus gaarne een goed advies en voorstel. Het gaat om ongeveer 20-25m². We zijn dus op zoek naar een specialist, die met een creatieve oplossing kan komen.


Gevel- en metselwerk
dinsdag 16 maart 2021

Singels vervangen voor keralit 45m2

De dakopbouw is nu aan de zijkant voorzien van singels. Deze willen we laten vervangen voor keralit of iets dergelijks. Het zijn 2 stukken van ongeveer 18 vierkante meter en de kopse kant van 7,5 vierkante meter.


Gevel- en metselwerk
maandag 01 maart 2021

Gevel reinigen en impregneren 190m²

Ik wil de gevel laten reinigen en impregneren. Het gaat om 190 m2. Er zit steen die heel snel vocht opneemt en ik ga dit isoleren en daarom wil ik het ook laten impregneren.


Gevel- en metselwerk
Offertes aanvragen