Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Keukenspecialist

Keuken - Roosendaal

Keuken - Roosendaal

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Keuken in Roosendaal?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende keukenspecialisten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuwe keuken plaatsen of toch liever een keukenrenovatie? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Achthuizen, Achtmaal, Bosschenhoofd, Dinteloord, Fijnaart, Heijningen, Kruisland, Moerdijk, Nispen, Oud Gastel, Oudenbosch, Rucphen, Schijf, Sint Willebrord, Stampersgat, Standdaarbuiten, Willemstad, Wouw, Wouwse Plantage, Zegge of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor keuken in Roosendaal aanvragen

Recente opdrachten uit Roosendaal

zondag 21 maart 2021

Nieuwe spoelbak plaatsen in keukenblad

Ik wil een nieuwe spoelbak plaatsen. Echter de nieuwe spoelbak is iets breder dan de huidige. Afmetingen huidige spoelbak: 52 X 44 buitenmaat Afmetingen nieuwe spoelbak: 54 x 44 buitenmaat Betreft een houten werkblad. Graag een offerte voor het verwijderen van de huidige spoelbak en het plaatsen en aansluiten van de nieuwe.


Keukenmontage en - renovatie
donderdag 11 maart 2021

Keuken verbouwen

Ik wil de huidige keuken laten slopen en daarna wil ik een nieuwe keuken laten plaatsen inclusief nieuwe leidingen. Helaas weet ik niet wat de afmetingen van de keuken zijn. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.


Keukenmontage en - renovatie
maandag 30 november 2020

Voorbereiding voor plaatsing nieuwe keuken

Ik ga een keuken plaatsen en zoek iemand die de leidingen en de elektra kan verleggen en de keuken kan stucen. De keuken is 1,80 x 2,70 meter.


Keukenmontage en - renovatie
Offertes aanvragen