Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Buitenzonwering 2

Zonwering - Capelle aan den Ijssel

Zonwering - Capelle aan den Ijssel

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Zonwering in Capelle aan den Ijssel?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende zonweringspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een zonnescherm of rolgordijnen laten plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Capelle aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende zonweringspecialist.

Offertes voor zonwering in Capelle aan den Ijssel aanvragen

Recente aanvragen uit Capelle aan den Ijssel

zaterdag 20 maart 2021

Casco uitbouw woonkamer met 2 heipalen

Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte van jullie voor een casco uitbouw van 2.5 meter diep en ongeveer 5,44 meter breed (buitenmaat) en de hoogte ongeveer 2,96 meter. Wij hebben aan 1 zijde al een uitbouw waar tegenaan gebouwd mag worden.  De gevelbekleding willen wij van baksteen. Daarnaast willen wij graag een witte kunststof schuifpui van 4 meter breed en 2,2 meter hoog met HR++ glas.  Een paar punten waar rekening gehouden mee moet worden: - Opbouwen met kalkzandsteenblokken - Twee palen in de grond - Nieuwe fundering koppelen met chemische ankers aan bestaande fundering - 1 muur tegen bestaande muur aanbouwen - andere muur (links) buitenmuur bakstenen en binnenmuur kalkzandsteen - Dak: bitumen dakbedekking daaronder understatement - Goede isolatie muren en dak - Voorzijde uitbouw rekening houden met bevestiging zonnescherm - Rekening houden storten van de vloer dat er 2 convectorputten komen. Wij koppelen deze zelf aan op bestaande installatie.  Aanleg cv, elektra en afbouw binnenzijde gipsplaten en stucwerk regelen wij zelf.  Graag in de offerte ook de mogelijkheid tot het realiseren van een groen dak. Ik zie graag een reactie tegemoet.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
Offertes aanvragen