Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Laminaat Leggen 2

Vloer - Capelle aan den Ijssel

Vloer - Capelle aan den Ijssel

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloerlegger in Capelle aan den Ijssel?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende vloerspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een parketvloer leggen of heb je je oog laten vallen op enkele tegels? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Capelle aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vloerspecialist.

Offertes voor een vloerlegger in Capelle aan den Ijssel aanvragen

Recente vloerklussen uit Capelle aan den Ijssel

vrijdag 09 april 2021

Parket vloer laten leggen

Zolder van een rijtjeswoning, ca. 35m² oppervlakte, verdeeld in ca. 30m² oppervlakte in de vorm van een vierkant (zolderkamer) en ca. 6m² voor de zolderkamer om het trappengat heen. Vloer leggen inclusief ondervloer. Tijdens het leggen moeten we de wasmachine en droger 2 maal verplaatsen om ruimte te maken voor het leggen. Geen verdere bijzonderheden.


Vloer leggen en vloeronderhoud
zaterdag 27 maart 2021

Betonnen vloer egaliseren en zwart maken in carport/garage

Graag zou ik willen weten of jullie ook een mat zwarte betonnen vloer/laagje kunnen storten over een bestaande vloer in carport/garage. Er ligt al een fundering, maar deze is niet netjes meer. Deze willen we laten egaliseren maar ook direct met een kleur hierin zodat het er weer netjes uit ziet.


Vloer leggen en vloeronderhoud
zondag 14 maart 2021

Grindvloer laten storten

Het gaat om het storten van een grindvloer over een bestaande plavuizen vloer met vloerverwarming. Wij zouden graag willen weten waar de ondervloer aan moet voldoen, of er geegaliseerd moet worden e.d. onze voorkeur gaat uit naar een gesloten grindvloer. Het oppervlakte betreft ongeveer 55 m2.


Vloer leggen en vloeronderhoud
Offertes aanvragen