Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Serre

Serre - Hoorn

Serre - Hoorn

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Serre in Hoorn?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Abbekerk, Andijk, Avenhorn, Beets, Benningbroek, Berkhout, Blokker, Bovenkarspel, De Goorn, De Weere, Enkhuizen, Grootebroek, Hauwert, Hem, Hoogkarspel, Hoogwoud, Kreileroord, Lambertschaag, Lutjebroek, Medemblik, Middenmeer, Midwoud, Nibbixwoud, Oosterblokker, Oostwoud, Opmeer, Opperdoes, Scharwoude, Schellinkhout, Sijbekarspel, Spanbroek, Spierdijk, Twisk, Venhuizen, Wervershoof, Westwoud, Wijdenes, Wognum, Zwaag, Zwaagdijk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor serre in Hoorn aanvragen

Recente aanvragen uit regio Hoorn

dinsdag 13 april 2021

Stopcontact verplaatsen

Wij willen stopcontact en Audio&TV kabel verplaatsen. Dit dient voor de 22/4 uitgevoerd te worden want dan komt de stukadoor? Stopcontact dient verplaatst te worden en uitgebreid te worden, 6 nieuwe stopcontacten. De Audio & TV aansluiting dient 1:1 verplaatst te worden. Zouden jullie ons hierbij kunnen helpen? Alvast bedankt voor uw reactie en hulp.


Elektra en groepenkast
maandag 12 april 2021

Schutting plaatsen

Schutting hout over een lengte 4 meter in achtertuin


Klussen
zondag 11 april 2021

Stuken binnen en buiten ca. 20m²

In de serre is een muur die moet worden gestukt. Deze is ooit geschilderd, maar ik wil hem glad gestukt hebben. De muur is ongeveer 10m². Verder moeten er 2 muren van de schuur ook gestukt worden, ik schat deze oppervlak op 15m². Beide muren moeten afgespoten worden met latex.


Stucwerk en spackspuiten
Offertes aanvragen