Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Serre

Serre - Amsterdam Zuidoost

Serre - Amsterdam Zuidoost

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Serre in Amsterdam Zuidoost?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Abcoude, Baambrugge, Duivendrecht, Loenersloot, Ouderkerk aan de Amstel of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor serre in Amsterdam Zuidoost aanvragen

Recente aanvragen uit regio Amsterdam Zuidoost

maandag 12 april 2021

Uitbouw plaatsen

Ik wil een uitbouw van 5 x 2,5 meter laten plaatsen. Of het compleet opgeleverd moet worden of casco is nog even in overleg. Verder wil ik dat er kunststof kozijnen in geplaatst worden, dat er een fundering gemaakt word, en dat de buitenkant gemetseld is.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
maandag 12 april 2021

Dakopbouw 40m2 hout of prefab

Dakopbouw wens: 8 bij 5 meter. Vergunning is waarschijnlijk wel nodig en de constructie van hout of prefab. Graag de kozijnen van kunststof en de oplevering nog even in overleg met de vakman.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
maandag 12 april 2021

Spuiten latex 150m²

Ik zou graag mijn wanden en plafonds latex laten spuiten in mijn nog te renoveren woning. De wanden en plafonds worden zelf gestukt. Het gaat om 42m2 plafonds in RAL 9016 mat, 83m2 wanden in RAL 9016 mat, 15m2 in de kleur Brave Ground mat van Flexa en 8m2 in de kleur Denim Drift mat van Flexa. Ik wil deze klus graag in juni uitgevoerd hebben. Evt ook wat houtschilderwerk van de trap.


Stucwerk en spackspuiten
Offertes aanvragen