Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Serre

Serre - Zandvoort

Serre - Zandvoort

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Serre in Zandvoort?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Bentveld of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor serre in Zandvoort aanvragen

Recente aanvragen uit regio Zandvoort

vrijdag 09 april 2021

4 muren spacken

Er moet een kamer gespackt worden. wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)


Stucwerk en spackspuiten
maandag 05 april 2021

Serredak vervangen

Omdat we lekkage hebben in onze serre, zoeken we iemand die het dak van de serre kan vervangen. Het betreft een serre die eind jaren 90 is gebouwd onder een bestaand balkon (zie de originele bouwtekeningen). Ergens in de aansluiting tussen het balkon, het huidige schuine dak en de verticale kozijnen gaat het mis, waardoor we bij heftige regenbuiten met veel wind water binnen krijgen (zie foto, bovenaan kozijnen). Wij willen graag het schuine deel van het dak vervangen en daarbij meteen twee dakramen plaatsen voor extra ventilatie (de serre wordt nu erg warm). Daarnaast zouden we graag meer informatie willen over de mogelijkheden voor(ingebouwde?) zonwering.


Dakdekken en dakreparaties
maandag 05 april 2021

Isoleren en gevelbekleding plaatsen 11m²

Ik wil mijn gevel bekleden met kunststof. Het gaat om de zijkant van een slaapkamer en badkamer op de eerste etage, elk voorzien van de balkon. De muur is nu gemetseld, deze moet geïsoleerd worden tegen de kou en daarna moeten er kunststof platen op komen. Het huis is 2,5m hoog en 5m breed.


Gevel- en metselwerk
Offertes aanvragen