Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Serre

Serre - Diemen

Serre - Diemen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Serre in Diemen?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor serre in Diemen aanvragen

Recente aanvragen uit regio Diemen

maandag 12 april 2021

Gehele tuinrenovatie 200m²

Wij willen onze tuin wat gezelliger laten inrichten met verschillende plaatsen om te ontspannen en te genieten van de tuin. Het gaat om een tuin van circa 200m2. Er ligt nu tegelwerk en wat gras + een trampoline voor de kinderen. Ook loopt er een sloot aan de zijkant met daarnaast een weg waardoor de mensen die langslopen zo in de tuin kunnen kijken. We zo3ken iemand die ons kan helpen met een leuke inrichting, en die het ook kan uitvoeren. We dachten in ieder geval aan nieuw tegelwerk, beplanting evt wat borders en een leuke zithoek/terras. Uitgaande van de drukte in de bouw willen we dit voor volgend jaar zomer klaar hebben.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
dinsdag 06 april 2021

Vloerverwarming leggen op bestaande vloer 70m2 begane grond

vloer egaliseren van bestaande betegelde vloer waarin oude vloerverwarming zit. Infrezen nieuwe vloerverwarming (hoofdverwarming), leggen nieuw PVC en verwijderen oude radiatoren (4 stuks).


CV en verwarming
zondag 04 april 2021

Vervangen raam + kozijn

Raam van de badkamer vervangen. Op dit moment heeft het houten kozijnen. We willen het laten vervangen door een kunststof kozijn met een diep profiel zodat het lijkt op een houten kozijn. Kleur: 9010. Afmeting: 90 bij 110


Kozijnen, deuren en dakramen
Offertes aanvragen