Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Serre

Serre - Den Helder

Serre - Den Helder

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Serre in Den Helder?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Anna Paulowna, Breezand, Callantsoog, Den Burg, Den Oever, Hippolytushoef, Huisduinen, Oosterend, Oudesluis, Schagerbrug, Slootdorp, t Zand, Westerland, Wieringerwaard, Wieringerwerf of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor serre in Den Helder aanvragen

Recente aanvragen uit regio Den Helder

zaterdag 10 april 2021

Plat dak isoleren en vervangen 30m²

Wij hebben een oud dak, deze moet geïsoleerd worden. Het midden dak is plat en zijkanten schuin met dak pannen. Het platte deel is van dakleer met grind, deze is aan vervanging + isolatie toe. Oppervlak is ca30m². Belangrijk is dat het aan de buitenkant geïsoleerd wordt omdat het dak aan de binnenkant erg laag is.


Dakdekken en dakreparaties
dinsdag 06 april 2021

Een uitbouw aan de zijkant van de woning

Wij willen de mogelijkheden bespreken van een uitbouw aan de zijkant van het huis. De uitbouw moet meerwaarde brengen voor uiteindelijke verkoop. De uitbouw zal 1,5 meter breed bij een meter of 4 diep worden, meer ruimte is er niet. Het zou gaan om een gemetselde uitbouw waar veel raamwerk in zit. Het betreft een hoekwoning dus de locatie voor de uitbouw is goed bereikbaar. Graag woon-klaar opleveren. Vergunning technisch gaan we achter de mogelijkheden aan.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
maandag 05 april 2021

Houtbetonschutting plaatsen van 17 meter

Hoekwoning. Lengte tuin 9 meter, 8 meter breed. Zo goedkoop mogelijk, maar wel betonnen palen ivm oostenwind. Geen doorkijk. 180 hoog


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen