Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Serre

Serre - Zaandam

Serre - Zaandam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Serre in Zaandam?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Assendelft, Den Ilp, Koog aan de Zaan, Oostknollendam, Oostzaan, Westknollendam, Westzaan, Wormer, Wormerveer, Zaandijk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor serre in Zaandam aanvragen

Recente aanvragen uit regio Zaandam

maandag 12 april 2021

Fundering maken voor terras overkapping

Wij willen graag een fundering aanleggen voor een veranda. De afmetingen zijn 300 x 600 cm.


Verbouwing
maandag 12 april 2021

Reinigen WTW en leidingen

Schoonmaken van de WTW (Orcon HRC 400-15) en de kanalen en de ventielen. En controle afstellen van het juiste debiet op de ventielen. De WTW unit hangt er nu er 3 jaar en de leidingen al langer dan 20 jaar, deze zijn nooit schoongemaakt dus dat leek me wel eens tijd. Het heeft geen haast maar moet gewoon een keer gebeuren.


CV en verwarming
vrijdag 09 april 2021

Badkamerrenovatie

Ik wil graag mijn badkamer laten renoveren. De inloopdouche, de wastafel en de handdoeken kast moeten worden vervangen. De nieuwe meubels wil ik in overleg met de vakman aanschaffen. Als het niet mogelijk is om over de huidige tegels te tegelen moeten deze worden weggehaald en worden afgevoerd. Ook de aanschaf van deze tegels graag in overleg met de vakman. De meubels komen op dezelfde plekken te staan dus moet er geen leidingwerk worden omgelegd. Er is een zwevend toilet. Deze hoeft denk ik niet worden vervangen.


Badkamer en toilet
Offertes aanvragen