Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Serre

Serre - Heerhugowaard

Serre - Heerhugowaard

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Serre in Heerhugowaard?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Barsingerhorn, Broek op Langedijk, Dirkshorn, Haringhuizen, Hensbroek, Kolhorn, Lutjewinkel, Nieuwe Niedorp, Noord-Scharwoude, Obdam, Oudkarspel, Schagen, Sint Maarten, Sint Pancras, 't Veld, Tuitjenhorn, Waarland, Warmenhuizen, Winkel, Zuid-Scharwoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor serre in Heerhugowaard aanvragen

Recente aanvragen uit regio Heerhugowaard

vrijdag 09 april 2021

Krachtstroom aanleggen

Krachtstroom aanleggen i.v.m. inductie kooktoestel.


Elektra en groepenkast
donderdag 08 april 2021

Serre achterzijde woning

Wij willen graag een (tuin) serre realiseren aan de achterzijde van de woning. Deze wordt 5 m breed en 3,5 m diep. De rechterzijkant met de deuren blijft zoals deze is. Ook de muur met de plantenbak blijft zoals deze is. Aan de linkerzijde willen wij graag de muur doortrekken. De ondergrond met de tegels mag ook blijven zoals deze is. Boven op willen wij graag een schuin dak van glas incl. zonbescherming. De voorzijde van de serre mag dan geheel uit glas bestaan. We twijfelen nog over schuifdeuren of harmonica deuren. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik het graag. Alvast bedankt.


Veranda- en serrebouw
donderdag 08 april 2021

Dak vanaf buitenzijde laten isoleren

Het gaat om een huis uit 1970 waarvan het dak praktisch niet geïsoleerd is. Dit willen we aan de buitenzijde laten doen, zodat het dak over de hele oppervlakte is geïsoleerd. Aan de achterkant vh huis is een nieuwe dakkapel geïnstalleerd. Deze is wel geïsoleerd. De dakkapel aan de voorkant vh huis stamt uit 1980. Ik weet niet in hoeverre het dak hiervan is geïsoleerd.


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen