Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Serre

Serre - Nieuw Vennep

Serre - Nieuw Vennep

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Serre in Nieuw Vennep?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Abbenes, Beinsdorp, Buitenkaag, De Zilk, Kaag, Leimuiden, Lisse, Lisserbroek, Nieuwe Wetering, Oude Wetering, Weteringbrug of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor serre in Nieuw Vennep aanvragen

Recente aanvragen uit regio Nieuw Vennep

maandag 12 april 2021

Geluidsisolatie aanbrengen

We hebben last van de buren, praat geluiden/muziek overlast/wasmachine geluid/lopen op de trap/ geblaf van honden/slaan van deuren. We hopen dat hier iets tegen te doen is. Anders gaan we verhuizen. De muren zijn 9 x 2 ,5 meter.


Isolatie
vrijdag 09 april 2021

Keukendeurtjes spuiten (aantal > 10)

Wij willen graag onze keukendeurtjes laten overspuiten. Het gaat om ongeveer 10 keukendeurtjes. Deze zijn momenteel van hout en graag wit laten spuiten. Afmetingen nog even in overleg met de schilder.


Behang- en schilderwerk
vrijdag 09 april 2021

Nieuwe schutting + eventuele overkapping

Wij willen aan beiden kanten van de tuin een nieuwe schutting. Dus in totaal 5,40 + 5,40. graag willen wij een douglas scherm met horizontale planken met hierbij een antraciet/zwarte betononderbalk en balken. Ook bestaat de schuur nu uit twee delen. het linkerdeel willen wij afbreken om een mini veranda te creëren. hier is dan wel een extra schutting nodig van 2,46 en 2,25. Ook willen wij hier een overkapping, we weten alleen niet echt wat het handigst hiervoor is. ik hoor graag wat mogelijk is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen